Οι φίλοι της Σίτι διαφωνούν με τον Κάραγκερ: «Θα ήθελες πιο πολύ στην ομάδα σου τον Ράις αντί του Ρόδρι;»

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Τζέιμι Κάραγκερ, αναφορικά με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή ανάμεσα στους Ρόδρι και Ντέκλαν Ράις. Επέλεξε τον δεύτερο, δικαιολόγησε την επιλογή του, αλλά δεν τους… έπεισε!



Οι φίλοι της Σίτι διαφωνούν με τον Κάραγκερ: «Θα ήθελες πιο πολύ στην ομάδα σου τον Ράις αντί του Ρόδρι;»

«Σάλο» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Τζέιμι Κάραγκερ στον «αέρα» του Sky Sports, αναφορικά με τη σύγκριση του Ρόδρι με τον Ντέκλαν Ράις και τον ποδοσφαιριστή που ο ίδιος θα ήθελε να έχει στην ομάδα του, αν ήταν προπονητής.

Και αυτό διότι ο Κάραγκερ ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε τον δεύτερο, θεωρώντας τεράστιο προσόν του το γεγονός πως έφυγε με πάρα πολλά χρήματα από τη Γουέστ Χαμ, πήγε στην Άρσεναλ και είναι ήδη επιτυχημένος.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των φίλων της Σίτι, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν άδικο, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δυνατό να μην μπορεί να αντιληφθεί πως ο δικός τους παίκτης, έκρινε έναν… ολόκληρο τελικό Champions League.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τζέιμι Κάραγκερ:

«Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που φεύγουν από τις ομάδες τους για αστρονομικά ποσά και είναι δεδομένο πως θα είναι επιτυχημένοι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να κάνω στον Ντέκλαν Ράις από αυτό. Θα προτιμούσα να τον έχω στην ομάδα του συγκριτικά με τον Ρόδρι. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ήταν αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης όταν η ομάδα του κέρδισε το τρεμπλ, μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Μπερνάντο Σίλβα, έχοντας σκοράρει και το νικητήριο γκολ στον τελικό του Champions League.

Υπέροχος παίκτης, αλλά και πάλι θα προτιμούσα να έχω στην ομάδα μου τον Ράις!»

Δημήτρης Μανάκος