Δώρο Χριστουγέννων στη Γουέστ Χαμ από τον κόσμο της Άρσεναλ: «Εσείς τον Ράις, εμείς… 25 εκατομμύρια!»

«Παράνοια» επικρατεί στον κόσμο της Άρσεναλ για τον Ντέκλαν Ράις, με μερίδα φίλων της ομάδας να θέλει να συγκεντρώσει ένα… αστρονομικό ποσό, προκειμένου να κάνει δώρο στη Γουέστ Χαμ, που έδωσε τη συγκατάθεσή της για μεταγραφή!



Δώρο Χριστουγέννων στη Γουέστ Χαμ από τον κόσμο της Άρσεναλ: «Εσείς τον Ράις, εμείς… 25 εκατομμύρια!»

Ένας απίστευτος ενθουσιασμός επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ, μετά από όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, για τον Ντέκλαν Ράις, και το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Λούτον.

Για τον λόγο αυτό, αρκετοί φίλοι των «κανονιέρηδων», δημιούργησαν μία σελίδα, στην οποία θέλουν να συγκεντρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό και να το παραχωρήσουν στη Γουέστ Χαμ, πέραν των 115 εκατομμυρίων, που δαπάνησε η ομάδα τους για να πάρει τον αρχηγό των «σφυριών».

Θεωρούν πως η κεφαλιά του κόντρα στη Λούτον αξίζει 25 εκατομμύρια και προτείνουν άπαντες να διαθέσουν ό,τι μπορούν, προκειμένου εντός του 2023, να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό. Προφανώς και ο στόχος είναι… ακατόρθωτος, με τη σελίδα «GofundMe», να έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, αλλά σε κάθε περίπτωση, η «τρέλα» των οπαδών της Άρσεναλ για τον Ντέκλαν Ράις, δεν έχει όρια!

Δημήτρης Μανάκος