Η Άρσεναλ αποφασίζει πώς και πότε θα τελειώσει ένα ματς! (vid)

Θυμάστε πώς το έκανε η Λίβερπουλ το 2020 όταν δεν άφηνε κανένα ματς να της ξεγλιστρήσει; Έτσι το παρουσιάζει και η Άρσεναλ φέτος, αποφασίζοντας την έκβαση των αναμετρήσεων και φροντίζοντας έστω και στο φινάλε να πάρει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν έχει φτάσει η τελευταία φάση του παιχνιδιού!  



Η Άρσεναλ αποφασίζει πώς και πότε θα τελειώσει ένα ματς! (vid)

Ο Ντέκλαν Ράις πέτυχε ακόμα ένα τρομερά σημαντικό γκολ για τους «κανονιέρηδες» στη νέα τους προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου μετά την περσινή διεκδίκηση της κορυφής και την «κατάρρευση» στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μετά το γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αλλά και το έναυσμα για την ισοφάριση απέναντι στην Τσέλσι, ο Άγγλος χαφ πήρε την τρομερή μπαλιά του Έντεγκααρντ στο 90’ + 7’ της αναμέτρησης με τη Λούτον και με κεφαλιά έγραψε το 4-3 για το σύνολο του Αρτέτα.

Οι «κανονιέρηδες» αρχίζουν και φανερώνουν σημάδια που μόνο προς την απόλυτη επιτυχία μπορούν να οδηγήσουν. Δεν αφήνουν τα παιχνίδια. Δεν πανικοβάλλονται όταν χρειάζονται πάση θυσία γκολ για να πάρουν όλους τους βαθμούς. Διατηρούν το μυαλό τους καθαρό.

Το έκαναν και πρόσφατα κόντρα στην Μπρέντφορντ για το 1-0 με το γκολ του Χάβερτς, το έκαναν και με την Μάντσεστερ Σίτι για να επικρατήσουν πάλι με ένα γκολ, αυτή τη φορά από τον Μαρτινέλι στο 86ο λεπτό και φυσικά έχουν να θυμούνται και την εκπληκτική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακυρωθέν γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους», διπλό «χτύπημα» από Ράις και Ζεσούς στις καθυστερήσεις!

Ο Αρτέτα το χαίρεται, ομάδα και κόσμος επιδεικνύουν τρομερή ενότητα και αντοχές στα δύσκολα και η συνταγή προς το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2004 δείχνει να έχει βρεθεί. Αρκεί να το επιτρέψουν οι Κλοπ και Πεπ…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης