Κορυφαίος αθλητής του 2023 ο Μέσι για το TIME!

Ο Λιονέλ Μέσι και η μετακίνησή του στο MLS προκάλεσε τέτοιον αντίκτυπο που μετά και την κατάκτηση του κόσμου με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, το ΤΙΜΕ τον ανέδειξε κορυφαίο αθλητή του 2023! «Δεν μπορούσα να οδηγήσω» σχολίασε ο Μπέκαμ για το γκολ που πέτυχε ο «μάγος» στο ντεμπούτο του με την Ίντερ Μαϊάμι.  



Κορυφαίος αθλητής του 2023 ο Μέσι για το TIME!

Ο «Μπεκς» πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά του όνειρα με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και τη συνεργασία μαζί του υπό το καθεστώς ιδιοκτήτη – ποδοσφαιριστή.

Ο Άγγλος σούπερ σταρ είχε σχεδιάσει και σκεφτεί αυτές τις στιγμές εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τα κατάφερε το καλοκαίρι του 2023 με τη μεταγραφή – βόμβα και την «εκτόξευση» του brand της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ τον περασμένο Δεκέμβρη κατάφερε να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο MLS παίζοντας με τρομερή ελευθερία και με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη.

Από εμπορικής άποψης η παρουσία του στις ΗΠΑ προκάλεσε φρενίτιδα, ο Λίο συνεχίζει όσο του το επιτρέπει ο οργανισμός του, να πρωταγωνιστεί και να ηγείται και στην «αλμπισελέστε» και το TIME τον ανέδειξε κορυφαίο αθλητή του 2023.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλώντας στο δημοφιλές περιοδικό για τον Αργεντινό, αλλά και τις στιγμές που βίωσε όταν τον είδε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ντεμπούτο του, είπε: «Πραγματικά δεν γινόταν να έχει γραφτεί κάπως διαφορετικά το σενάριο της πρώτης του εμφάνισης. Θυμάμαι φεύγαμε από το γήπεδο με τη Βικτόρια και είχα τόση ένταση που της είπα ότι δεν μπορούσα καν να οδηγήσω»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης