Μάθαμε τελικά γιατί ο Χούπερ σταμάτησε τη Σίτι; Μία απίθανη απάντηση, που… δεν θέλουμε να πιστέψουμε!

Είναι δυνατόν να εκλογικεύσει κανείς το τρομερό λάθος που έχει κάνει στο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ ο Σιμόν Χούπερ; Όχι. Είναι δεδομένο. Ωστόσο, μία… απίθανη απάντηση έκανε την εμφάνισή της στο Twitter, και ενδεχομένως, να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα!



Μάθαμε τελικά γιατί ο Χούπερ σταμάτησε τη Σίτι; Μία απίθανη απάντηση, που… δεν θέλουμε να πιστέψουμε!

Οι ώρες περνούν, η Μάντσεστερ Σίτι «γκρινιάζει» για το γεγονός πως ο Σιμόν Χούπερ της έκοψε μία αντεπίθεση, που έμοιαζε να καταλήγει σε τετ-α-τετ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναρτά διαρκώς πράγματα που έχουν να κάνουν με την ακατανόητη επιλογή του διαιτητή και η ιστορία συνεχίζεται.

Θεωρητικά, όλοι θα έχετε δει τι έχει συμβεί. Στο 91ο λεπτό του ντέρμπι με την Τότεναμ, ο Νορβηγός δέχθηκε ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή, δεν έπεσε, ο Χούπερ άφησε το πλεονέκτημα και αφότου έδωσε την μπάλα στον Γκρίλις, ο ρέφερι αποφάσισε να διακόψει το ματς.

Ναι, δεν έχει λογική, ναι, η Μάντσεστερ Σίτι αδικείται σε αυτή τη φάση. Όλοι θα συμφωνήσουμε, είναι αδιανόητο να έχει κανείς άλλη άποψη. Ωστόσο, στην προσπάθεια όλων να εκλογικεύσουν αυτή την απόφαση του Σιμόν Χούπερ, έκανε την εμφάνισή του ένα tweet φίλου της Λίβερπουλ, ο οποίος επί της ουσίας, αναφέρεται στη θέση του διαιτητή.

Τι λέει λοιπόν; Πως από το σημείο που ήταν, δεν θα μπορούσε να δει αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βρει συμπαίκτη. Βλέπει μόνο τον Νορβηγό, αυτός βρίσκεται μπροστά του και πίσω από αυτόν, μπορεί να διακρίνει μόνο τους τρεις παίκτες της Τότεναμ. Για τον λόγο αυτόν, αρχικά δίνει πλεονέκτημα και στη συνέχεια, θεωρεί πως ο Χάαλαντ δεν έχει τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του, στέλνοντας την μπάλα στο «κενό».

Άρα οφείλει να σταματήσει το ματς, πιστεύοντας πως οι «πολίτες» έχουν χάσει την κατοχή της μπάλας. Κάπως έτσι, δικαιολογείται το σφύριγμά του, το οποίο σαφέστατα είναι λανθασμένο και το γνωρίζει και ο ίδιος.

Ωστόσο, κάπου εδώ να συμπληρώσουμε, αυτό που παρέθεσε και ο Γκάρι Νέβιλ με τον Ρίτσαρντς, στον «αέρα» του Sky Sports: πως μέχρι τότε, ο διαιτητής δεν έχει κάνει κάποιο λάθος και είναι εξαιρετικός. Ένα όμως ήταν αρκετό, προκειμένου ολόκληρη η Μάντσεστερ Σίτι να τον έχει «στοχοποιήσει».

Δημήτρης Μανάκος