Πόσο κρίμα που περνά σε δεύτερη μοίρα η γκολάρα του Έντο... (vids)

Ο Γουατάρου Έντο, το μονοκόματο τελείωμα από την ασίστ του Σαλάχ και το «Γ» στο οποίο έστειλε την μπάλα για το προσωρινό 3-3 της Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ, θα έπρεπε ν' απολαμβάνει πολύ μεγαλύτερη δόξα από αυτή που του δίνει ο κόσμος και που του έκλεψε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ.  



Πόσο κρίμα που περνά σε δεύτερη μοίρα η γκολάρα του Έντο... (vids)

Ο Ιάπωνας μέσος πέρασε στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο 83ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα με απίθανο σουτ ισοφάρισε, προτού έρθει δευτερόλεπτα αργότερα ο Άρνολντ να ολοκληρώσει τη μαγική ανατροπή των «κόκκινων» κόντρα στους «cottagers».

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έγινε το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης και φυσικά τα πάντα περιστρέφονται γύρω του στον απόηχο της εκπληκτικής αναμέτρησης του «Άνφιλντ», με τον Έντο, όμως, να έχει αποδειχθεί εξίσου καθοριστικός.

Ο αντίκτυπος της παρουσίας του στο παιχνίδι, με το τρομερό γκολ ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό του με αλλαγή ήταν τεράστιος και το αριστοτεχνικό σουτ που «καρφώθηκε» στη γωνία της εστίας του Λένο, αξίζει χειροκρότημα και πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση.

Μάλιστα, επέδειξε τρομερή νοοτροπία, αφού, μόλις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, το μόνο που τον ένοιαξε ήταν να τη μαζέψει ξανά και να κυνηγήσει η Λίβερπουλ την ανατροπή! Μόλις είδε ότι ο Σαλάχ έτρεχε πρώτος προς την εστία, αμέσως γύρισε και πήγε προς τη σέντρα! Κι ας ήταν το γκολ του ικανό να χαρίσει έστω τον βαθμό. Δεν του ήταν αρκετό! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης