Πόσα χρήματα θα έπαιρνε κάποιος αν είχε παίξει και τα πέντε ματς... G/G στην Premier League; (vids)

Ο Χέουνγκ Μιν Σον σκόραρε στο 6ο λεπτό για το 1-0 της Τότεναμ εν συνεχεία ισοφάρισε για το 1-1 της Μάντσεστερ Σίτι και το απόλυτο των G/G στην Premier League, είναι γεγονός. Δείτε την… απόδοση που προκύπτει, ελπίζοντας κάποιοι από εσάς, να είχαν την εν λόγω… έμπνευση!



Πόσα χρήματα θα έπαιρνε κάποιος αν είχε παίξει και τα πέντε ματς... G/G στην Premier League; (vids)

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ, με τον Χέουνγκ Μιν Σον να σκοράρει μέσα σε τρία λεπτά γκολ και… αυτογκόλ και να διαμορφώνει το 1-1, πριν από την συμπλήρωση του πρώτου 10αλέπτου.

Αρχικά, άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους με όμορφο τελείωμα, εν συνεχεία ισοφάρισε για τους «πολίτες» και λίγο έλειψε να έχουμε και την ολική ανατροπή στο 13’, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ αστόχησε μόνος του από κοντά, με τον Βικάριο να είναι εξουδετερωμένος.

Κάπως έτσι, έχουμε το απόλυτο των… G/G στα πέντε ματς της Premier League, που έλαβαν χώρα στην 14η αγωνιστική, με τη μεγαλύτερη απόδοση να ξεκινά από το 1.95 στο Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας και τη μικρότερη να έγκειται στο ματς που ολοκληρώθηκε τελικώς στο 3-3. Περνάμε στην 15η αγωνιστική. Tι ποντάρουμε... λοιπόν;

Ωστόσο, συνολικά, αν κάποιος «πόνταρε» σε όλα, θα διαπίστωσε πως τα πέντε G/G μας έδιναν κάτι περισσότερο από… 10!

Συνοπτικά, οι αποδόσεις των G/G στα πέντε ματς της Premier League:

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-1 (1.95)

Λίβερπουλ – Φούλαμ 4-3 (1.80)

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα 2-2 (1.49)

Τσέλσι – Μπράιτον 3-2 (1.64)

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 3-3

 

Δημήτρης Μανάκος