Έντσο – Μακ Άλιστερ: Ίδια μέρα πρώτο γκολ με νέες ομάδες, έναν χρόνο μετά την τρελή διαδρομή στο Μουντιάλ! (vids)

Οι Έντσο Φερνάντες και Αλέξις Μακ Άλιστερ βρήκαν επιτέλους στόχο με τις νέες τους ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, την ίδια μέρα, έναν χρόνο μετά τις κοινές τους προσπάθειες με την φανέλα της Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ, ώστε ο καθένας να βάλει το λιθαράκι του στην αναρρίχηση προς την κορυφή του κόσμου!   



Έντσο – Μακ Άλιστερ: Ίδια μέρα πρώτο γκολ με νέες ομάδες, έναν χρόνο μετά την τρελή διαδρομή στο Μουντιάλ! (vids)

Ο Έντσο στο ματς της Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον στάθηκε τυχερός όταν βρέθηκε αμαρκάριστος για να τελειώσει τη φάση από ασίστ του Μπαντιασίλ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Φερνάντες πήρε μεταγραφή για τους «μπλε» του Λονδίνου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με την Μπενφίκα να εξασφαλίζει 120 εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρησή του. Και η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, όσο κι αν ξεχώριζε... σαν τη μύγα μες στο γάλα για την κάκιστη Τσέλσι, δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Η μετριότητα της ομάδας, τον «βύθιζε», αλλά ακόμα κι έτσι, είχε καταστήσει ξεκάθαρη στο γήπεδο την ποιότητά του.

Τελικά, την 3η του Δεκέμβρη του 2023 πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με τη μπλε φανέλα στην Πρέμιερ Λιγκ με κεφαλιά.

Την ίδια ώρα, ο συμπατριώτης του, συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής και συνοδοιπόρος προς την κατάκτηση του κόσμου, τέτοιες μέρες πριν από έναν χρόνο, Αλέξις Μακ Άλιστερ, έκανε κάτι μαγικό στο «Άνφιλντ» με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Με απίθανο δεξί σουτ από πολύ μεγάλη απόσταση έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τη δική του, νέα ομάδα, απέναντι στη Φούλαμ με 2-1, πετυχαίνοντας ένα από τα καλύτερα τέρματα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής χρονιάς!

Οι δύο Αργεντινοί είναι ... διαμάντια στα χέρια των Ποτσετίνο και Κλοπ, έχουν κερδίσει και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη των προπονητών τους, είναι απαραίτητοι για τους συλλόγους τους και τώρα πλέον έχουν καταφέρει να βρουν και δίχτυα! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης