Ο Άντονι Γκόρντον έχει βαλθεί να διαλύσει τους «μεγάλους»! (vid)

Πρώτα η Άρσεναλ, μετά η Τσέλσι, τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άντονι Γκόρντον αποδεικνύεται... big-game player και στα ντέρμπι της Νιούκαστλ βγαίνει μπροστά και σκοράρει στους θριάμβους της ομάδας του! 



Ο Άντονι Γκόρντον έχει βαλθεί να διαλύσει τους «μεγάλους»! (vid)

Το St. James' Park είναι μέρος όπου γενικότερα φέτος υπάρχει... ποδοσφαιρική ευτυχία. Έχει αλλάξει όλο το κλίμα εκεί κι όχι μονάχα στην πόλη. 

Οι «καρακάξες» κατάφεραν από την πίκρα και τα παράπονα στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, να ξεσπάσουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν άτυχοι που τελικά επικράτησαν μονάχα με 1-0! 

Ο Άντονι Γκόρντον από ασίστ του Κίεραν Τρίπιεν πέτυχε το μοναδικό γκολ της Νιούκαστλ, όπως το είχε κάνει και στο επεισοδιακό ματς με την Άρσεναλ, λόγω της ανάγκης να τσεκαριστεί για... κάθε πιθανή παράβαση το τέρμα των νικητών σ' εκείνο το παιχνίδι. 

Πριν από την επίσκεψη των «κόκκινων διαβόλων» στο συγκεκριμένο γήπεδο, είχε ταπεινωθεί εκεί η Τσέλσι, που ηττήθηκε με το βαρύτατο 4-1. Ο Γκόρντον ήταν ξανά ανάμεσα στους σκόρερ. Και το πανηγυρίζει με την ψυχή του και ξεσπά! 

Πλέον στη λίστα του έχει τρία μεγάλα «θύματα» και... έπεται συνέχεια! Αξίζει να σημειωθεί πως προσθέτοντας και το εντός έδρας παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας (4-0), είναι ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής της Νιούκαστλ που σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά ματς στο St. James' Park για την Πρέμιερ Λιγκ, μετά τον Άλαν Σίρερ από το 1999! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης