Θα προλάβει ο Σαλάχ να ξεπεράσει τον... καλύτερο εαυτό του στη Λίβερπουλ πριν φύγει το 2023;

Στα παιχνίδια που απομένουν για τη Λίβερπουλ μέχρι την αλλαγή του έτους, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα κυνηγήσει τη βελτίωση της κορυφαίας επίδοσης στα γκολ με την κόκκινη φανέλα σε ένα ημερολογιακό έτος.  



Θα προλάβει ο Σαλάχ να ξεπεράσει τον... καλύτερο εαυτό του στη Λίβερπουλ πριν φύγει το 2023;

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ των «κόκκινων», σκοράροντας και μοιράζοντας ασίστ κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 2023, έχει συμμετοχή σε 34 τέρματα.

Με την απίστευτη συνέπεια που επιδεικνύει τη φετινή σεζόν, ειδικά στα εντός έδρας ματς, δείχνει πανέτοιμος να δώσει διαφορετική και σπουδαία ερμηνεία στο τρέχον έτος, που ολοκληρώνεται σε μερικές μέρες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πόσο ζόρικο θα είναι το χρονικό διάστημα μέχρι και την Boxing Day, αλλά με τον «Φαραώ» σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως θα μπορούσε να μειωθεί η ανησυχία του Γερμανού για τ' αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα του.

Ο Σαλάχ ψάχνει ακόμα εφτά γκολ! Είτε να τα πετύχει εκείνος, είτε να συνδυάσει σκοράρισμα και... σερβίρισμα.

Ο Σουάρες το 2013 είχε σταματήσει στα 37 και η καλύτερη επίδοση στα χρονικά απ' οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ είναι τα 40 τέρματα. Τόσα είχε καταγράψει ο Αιγύπτιος το 2018! Και αντίπαλός του, είναι μόνο ο κακός εαυτός του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης