Από τη Γιουνάιτεντ μέχρι την Πόρτσμουθ: Τριάδα με απόδοση 7,50 για «ταμείο» στην Αγγλία!

Διαβάστε την πρόταση του England365, σε μία τριάδα που ξεκινά από την Premier League και καταλήγει στη μοναδική αναμέτρηση της League One, ανάμεσα στη Νορθάμπτον και την Πόρτσμουθ.  



Από τη Γιουνάιτεντ μέχρι την Πόρτσμουθ: Τριάδα με απόδοση 7,50 για «ταμείο» στην Αγγλία!

Τα ματς είναι πολλά, οι επιλογές ακόμη περισσότερες, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως το πιο εντυπωσιακό – τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως – παιχνίδι της Premier League, είναι η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προέρχονται από την ισοπαλία στο Παρίσι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» πάλεψαν στην Τουρκία, αλλά είναι με το ένα πόδι εκτός Champions League. Συζητάμε για τις μοναδικές αγγλικές ομάδες, οι οποίες δεν κατάφεραν να κερδίσουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την πρόβλεψή μας; Δεν θα βρεις πολλές φορές το Χ2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τιμές σχεδόν διπλασιασμού. Καλύτερη ομάδα η Νιουκάστλ, δύσκολα γλιτώνει κάποιος στην έδρα της, αλλά με τις απουσίες που έχει, θα παίξει τρίτο σερί παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα. Θα τελειώσει η… βενζίνη κάποια στιγμή και η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί.

Από εκεί και πέρα, προτείνουμε το G/G της Κάρντιφ στην εξόρμησή της απέναντι στη Σαουθάμπτον. Οι «άγιοι» θα σκοράρουν, είναι ανώτεροι και αήττητοι στα 10 τελευταία παιχνίδια, αλλά και η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, με τον Δημήτρη Γούτα και τον Μανώλη Σιώπη, είναι ικανή να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όπως άλλωστε έχει κάνει στο «Σεντ Μέρις», στα δύο από τα τρία τελευταία ματς που το επισκέφτηκε.

Τέλος, περνάμε στην συνάντηση της Πόρτσμουθ με τη Νορθάμπτον, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την επιστροφή τους. Για τον λόγο αυτόν, τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας σε λιγότερο από τρεις ημέρες αναζητά η Πόρτσμουθ και παρά το γεγονός πως η πρόσφατη παράδοσή της στην έδρα της Νορθάμπτον δεν είναι και η καλύτερη, θεωρούμε πως θα καταφέρει να πανηγυρίσει το «διπλό».

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χ2 (διπλή ευκαιρία) στο 1.90

Σαουθάμπτον – Κάρντιφ G/G στο 1.80

Νορθάμπτον – Πόρτσμουθ 2 στο 2.10