Από 0-2 και 1-3 στο τέλος… 3-3: Σε «ματσάρα» στην Πόλη, η Γιουνάιτεντ πλήρωσε τα λάθη του Ονάνα! (vids)

Επικό ματς, ξανά αυτοκαταστροφική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμη δύο πεταμένοι βαθμοί, αυτή τη φορά στην Τουρκία, απέναντι στη Γαλατασαράι. Προηγήθηκαν δις με δύο γκολ διαφορά οι «κόκκινοι διάβολοι», απίθανα λάθη του Αντρέ Ονάνα και το 3-3 δεν τους καταδικάζει, αλλά τους πιέζει αφόρητα, αναφορικά με την πρόκριση. «Γκολάρα» και δοκάρι ο Μπρούνο Φερνάντες, συνεχίζει τελευταία στον πρώτο όμιλο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ!



Από 0-2 και 1-3 στο τέλος… 3-3: Σε «ματσάρα» στην Πόλη, η Γιουνάιτεντ πλήρωσε τα λάθη του Ονάνα! (vids)

Ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι έλαβε χώρα ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τουρκία, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να παρουσιάζει για ακόμη μία φορά τάσεις αυτοκαταστροφής, να προηγείται δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το πραγματικά επικό 3-3, το οποίο αφήνει τους «κόκκινους διαβόλους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με ένα ματς να απομένει στον πρώτο όμιλο, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου;

Στο 11ο λεπτό, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκανε το 1-0 με πολύ όμορφο σουτ, για να «μιμηθεί» εν συνεχεία τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι με τους πανηγυρισμούς του.

 

 

Ακολούθησε το φοβερό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες στο 18ο λεπτό, με τον αρχηγό των «κόκκινων διαβόλων» να δίνει στην ομάδα του… αέρα δύο τερμάτων και να μοιάζει πως «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη.

 

 

Δεν υπολογίζαμε όμως τον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος με μία λάθος εκτίμησή του στο 29’, επέτρεψε στον Ζίγιεχ να κάνει το 2-1 και να βάλει ξανά τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

 

 

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε να διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι, ούσα και τυχερή, που το γκολ του Ικάρντι, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, δεν μέτρησε.

 

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «κόκκινοι διάβολοι» εκκίνησαν και πάλι εντυπωσιακά και έκαναν το 3-1, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να συμπεριλαμβάνεται στο σκοράρισμα, μετουσιώνοντας σε ασίστ την πάσα του Γουάν Μπισάκα.

 

 

Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό, για να δώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τρίποντο, με τη Γαλατασαράι να έχει «σφυγμό» και να καταφέρνει να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Ξανά μετά από λάθος του Αντρέ Ονάνα, και πάλι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χακίμ Ζίγιεχ, που σκόραρε για δεύτερη φορά.

 

 

Με το ματς στο 62ο λεπτό, η Γαλατασαράι ξεκίνησε να το πιστεύει και ο Ακτούρκογλου εννέα λεπτά μετά, σκόραρε με τρομερά δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Ονάνα. Ακολούθησε δοκάρι του Μπρούνο Φερνάντες στο 85ο λεπτό και μια μεγάλη στιγμή του Πελίστρι στις καθυστερήσεις, αλλά το 3-3 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να πετάει βαθμούς στα… σκουπίδια.

 

 

Δημήτρης Μανάκος