Ούτε στο σπίτι της νιώθει δυνατή πλέον η Έβερτον...

Ειδικά φέτος που την έχει τρομερή ανάγκη, η Έβερτον δεν μπορεί να πάρει ώθηση από το «Γκούντισον Παρκ». Και μετά το 3-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαιώθηκε η χειρότερη συγκομιδή βαθμών για τα «ζαχαρωτά» εντός έδρας μετά από τα πρώτα 7 παιχνίδια της σεζόν μπροστά στο κοινό τους...  



Ούτε στο σπίτι της νιώθει δυνατή πλέον η Έβερτον...

Η αφαίρεση των 10 βαθμών και η πτώση στη ζώνη του υποβιβασμού, αν μη τι άλλο, καλούν σε αντεπίθεση διαρκείας για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Η Έβερτον οφείλει να μη βγάλει κανένα παιχνίδι εκτός προγράμματος, ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την έδρα της.

Η δύναμη του «Γκούντισον Παρκ» θα μπορούσε ν' αποδειχθεί καθοριστική, αλλά μέχρι αυτό το σημείο, έχει δώσει μόλις τέσσερις βαθμούς.

Στα πρώτα 7 παιχνίδια μπροστά στο κοινό της για το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Σον Ντάις έχει επικρατήσει της Μπόρνμουθ (3-0), έχει την ισοπαλία (1-1) με την Μπράιτον και τα υπόλοιπα πέντε ματς ολοκληρώθηκαν με ήττα.

Κι αν αυτή ήταν δικαιολογημένη κόντρα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ισχύει το ίδιο και για τις αναμετρήσεις με αντιπάλους όπως οι Φούλαμ, Γουλβς και Λούτον...

Κώστας Ζάλιαρης