«Ξύπνησε» η επίθεση της Γιουνάιτεντ, μόλις δεύτερη νίκη με τρία γκολ στην Premier League!

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, 26 Νοέμβρη, η τριπλέτα αυτή είχε πανηγυρίσει... ένα γκολ στην Premier League. Οι Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκαρνάτσο, μερικές ώρες αργότερα, κατάφεραν να σκοράρουν όλοι στο ίδιο ματς! Το 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», αποτελεί μόλις τη δεύτερη νίκη της για φέτος με τρία τέρματα ενεργητικό, σε επίπεδο πρωταθλήματος!



«Ξύπνησε» η επίθεση της Γιουνάιτεντ, μόλις δεύτερη νίκη με τρία γκολ στην Premier League!

Το πρόβλημα δεν λύθηκε αυτομάτως. Δεν γίνονται αυτά εν μια νυκτί. Φυσικά θα χρειαστεί συνέχεια και συνέπεια. Και μαζί, αυτοπεποίθηση. Χωρίς αυτή, όποιον επιθετικό κι αν έχεις στην ομάδα σου, είναι ανούσιο να περιμένεις από εκείνον να έχει... ρέντα μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Το θέμα της Γιουνάιτεντ με την αδυναμία των επιθετικών της να σκοράρουν στην Premier League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει τονιστεί πολλάκις όλο αυτό το διάστημα. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού, μέχρι και την αναμέτρηση στην μπλε πλευρά του λιμανιού, ο μοναδικός που είχε πανηγυρίσει γκολ ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ!

Ο Χόιλουντ αποκτήθηκε για να βοηθήσει αλλά το έχει κάνει μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σάντσο δεν υπολογίζεται πλέον καθόλου, ενώ, οι υπόλοιποι είχαν μείνει στο μηδέν...

Στο Μέρσεϊσαϊντ, σε ένα απόγευμα που οι οπαδοί της Έβερτον ξέσπασαν κατά της Premier League και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια και την έχθρα τους προς την διοργανώτρια αρχή για την ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών, η επίθεση των «κόκκινων διαβόλων» φάνηκε να... ξυπνά.

Ο Γκαρνάτσο με – ίσως – το καλύτερο γκολ ολόκληρης της σεζόν στην Premier League, σκόραρε με μαγικό ανάποδο ψαλίδι και έκανε την αρχή. Ακολούθησαν οι Ράσφορντ και Μαρσιάλ. Μάλιστα, ο Μπρούνο Φερνάντες πρόσφερε στον Άγγλο το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, προκειμένου να τον βοηθήσει να πάρει ψυχολογία.

Η νίκη με το τελικό 3-0 σήμανε μόλις τη δεύτερη με τόσα τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φετινό πρωτάθλημα! Σωστά διαβάσατε! Μέχρι πρότινος έφτανε μάξιμουμ μέχρι τα 2 γκολ και αυτό επίσης έγινε μόλις σε 2 αναμετρήσεις! Απέναντι στις Μπρέντφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Και... μαντέψτε πάλι. Σε αυτά τα ματς, σκόρερ ήταν οι ΜακΤόμινεϊ και Νταλότ! Επιθετικός... ούτε για δείγμα!

Η μοναδική αναμέτρηση πριν από το «Γκούντισον Παρκ» όπου το σύνολο του Τεν Χαγκ πέτυχε τρία τέρματα σε επίπεδο Premier League ήταν το 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Και ... σωστά υποθέσατε. Δεν υπήρχε επιθετικός ανάμεσα στους σκόρερ. Ήταν οι Έρικσεν, Καζεμίρο και Μπρούνο Φερνάντες!

Τώρα, μέσα σε ένα 90λεπτο, βρήκαν δίχτυα τρεις διαφορετικοί που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης! Turning point, μήπως; Θα φανεί στη συνέχεια...

Κώστας Ζάλιαρης