Με τέτοια νοοτροπία παίρνεις τίτλο: Η Λίβερπουλ σχεδόν πάντα παίρνει βαθμούς στα ματς που στραβώνουν!

Αναμφίβολα, ο βαθμός στο Etihad είναι σαν νίκη για τη Λίβερπουλ βάσει της εικόνας της. Κι όμως, κάτι τέτοια τα συνηθίζει. Η Λίβερπουλ αντιδρά και επιστρέφει στα παιχνίδια που δείχνουν πως χάνονται εντελώς, έχοντας τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ, σε αναμετρήσεις που έχει βρεθεί να κυνηγάει το σκορ! 



Με τέτοια νοοτροπία παίρνεις τίτλο: Η Λίβερπουλ σχεδόν πάντα παίρνει βαθμούς στα ματς που στραβώνουν!

Από τα mentality monsters του 2020, σε λίγο πιο δύσκολες περιόδους, μέχρι τη φετινή έκδοση της... Λίβερπουλ 2.0, δια στόματος Γιούργκεν Κλοπ. 

Η Λίβερπουλ πήρε την ισοπαλία στο Μάντσεστερ το μεσημέρι του Σαββάτου στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι, δίχως να μπορεί κανείς να υποθέσει ότι οι «κόκκινοι» θα έπαιρναν κάτι από αυτό το ματς, δεδομένων των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί. 

Αυτός ήταν ο 12ος βαθμός που πήρε το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, κατά τα οποία οι ποδοσφαιριστές του Kloppo έχουν δει τον αντίπαλο να σκοράρει πρώτος. 

Χαρακτηριστικά, από αυτά τα 11 ματς, η Λίβερπουλ έχει αποφύγει την ήττα στα 10, με 4 νίκες και 6 ισοπαλίες! Φέτος, οι 12 βαθμοί που έχει πάρει η ομάδα από losing positions, είναι οι περισσότεροι που έχει να επιδείξει οποιοσδήποτε άλλος σύλλογος στο κορυφαίο πρωτάθλημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης