Τρεις άσοι στη League One, με στόχο το απόλυτο και το κέρδος επί… τέσσερα!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τρεις αναμετρήσεις της League One, με στόχο το κέρδος επί… τέσσερα!  



Τρεις άσοι στη League One, με στόχο το απόλυτο και το κέρδος επί… τέσσερα!

Μπορεί όλοι να έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας στην 13η αγωνιστική της Premier League και στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, όμως στοιχηματικά θα πρέπει να έχουμε στο νου μας πως επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας.

Για τον λόγο αυτόν, το England365 έχει βρει τρεις αναμετρήσεις από την τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με ισάριθμους άσους, και σας τις παρουσιάζει.

Το πρώτο παιχνίδι αφορά τη συνάντηση της Μπόλτον με την Έξετερ. Η γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Αγγλία τη δεδομένη χρονική στιγμή, μέτρα επτά συνεχόμενες νίκες και πέντε διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται.

 Η Έξετερ γενικώς δεν πείθει εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Μπόλτον σε εξόρμησή της και θεωρούμε πως και σε αυτή την περίπτωση, η γηπεδούχος θα κάνει το καθήκον της και θα αυξήσει τις συνεχόμενες επικρατήσεις στις οκτώ.

Το δεύτερο παιχνίδι αφορά τη συνάντηση της Πιτέρμπορο με την Μπέρτον, με τη γηπεδούχο ναι μεν να είναι ασταθής, αναφορικά με τα αποτελέσματά της, αλλά από την άλλη πλευρά να μετράει εννέα διαδοχικά ματς, στα οποία δεν έχει χάσει εντός έδρας.

Από την άλλη πλευρά, η Μπέρτον του Ντίνου Μάαμρια φαντάζει κουρασμένη, και θεωρούμε πως ο άσσος σε μία απόδοση που πλησιάζει το 1,50, είναι ιδανικός.

Η τριάδα μας ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Γουίκομ με τη Ρέντινγκ, με τους φιλοξενούμενους ναι μεν να παλεύουν κάθε αναμέτρηση τους, εξαιτίας του προπονητή τους, του Ρούμπεν Σέλες, που πέρυσι υποβιβάστηκε με τη Σαουθάμπτον, όμως τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν τους επιτρέπουν να βρουν τη χαμένη τους ψυχολογία.

Η Ρέντινγκ προέρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη εντός έδρας για το EFL Τρόφι επί της ακαδημίας της Άρσεναλ με 5-2, αλλά θεωρούμε πως στην προκειμένη περίπτωση η Γουίκομ αυτή θα βγει νικήτρια από τη 19η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας.

Θυμίζουμε πως η Ρέντινγκ δεν έχει επικρατήσει σε κανένα παιχνίδι της εκτός έδρας στο πρωτάθλημα εντός του 2023, έχοντας φυσικά πανηγυρίσει ένα τεράστιο «διπλό» με 9-0 κόντρα στην Έξετερ για το Κύπελλο. Πάμε λοιπόν με τον άσο, όσο και αν θέλουμε να είμαστε… ρομαντικοί και να στηρίξουμε τους «royals» που έχουν περάσει τα πάνδεινα και με τις αφαιρέσεις βαθμών!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

Γουίκομ – Ρέντινγκ 1 στο 1.83 από τη Novibet

Πιτέρμπορο – Μπέρτον 1 στο 1.45 από τη Novibet

Μπόλτον – Έξετερ 1 στο 1.45 από τη Novibet

Δημήτρης Μανάκος