Μετά τα μαγικά στην Ουρουγουάη, ο Ντάργουιν έτοιμος για το ρεκόρ στη Λίβερπουλ (vids)

Πιο ανεβασμένος και ορεξάτος, ίσως από κάθε άλλη σεζόν. Κι αν θα χαρακτήριζε την περσινή χρονιά... αναγνωριστική στην Αγγλία, φέτος ο Ντάργουιν Νούνιες είναι έτοιμος για όλα! Και ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι, μπορεί να ξεπεράσει από Νοέμβρη μήνα, τον προ ενός έτους εαυτό του!  



Μετά τα μαγικά στην Ουρουγουάη, ο Ντάργουιν έτοιμος για το ρεκόρ στη Λίβερπουλ (vids)

Συμμετοχή σε 21 τέρματα με σύλλογο και με εθνική ομάδα. Γκολ κόντρα στην Αργεντινή του Μέσι, γκολ απέναντι στη Βραζιλία πριν από έναν μήνα, σκόρερ μέχρι και σε τρία διαδοχικά παιχνίδια με την κόκκινη φανέλα στα τέλη του Οκτώβρη. Γενικότερα, αυτή την εκδοχή του Νούνιες είχε στο μυαλό του ο Γιούργκεν Κλοπ όταν αποφάσιζε να τον κάνει δικό του το περασμένο καλοκαίρι καλώντας τον στο Μέρσεϊσαϊντ.

Και με αναμονή περίπου ενός έτους, ο Ουρουγουανός επιθετικός τώρα βγάζει στο γήπεδο ό,τι πραγματικά έχει στο ρεπερτόριό του και η αυτοπεποίθησή του αγγίζει ξανά το ταβάνι.

Έχοντας «δέσει» τρομερά με τον Μο Σαλάχ, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει 19 ευκαιρίες για γκολ μεταξύ τους και έχουν μοιραστεί από 5 ασίστ για να σκοράρει είτε ο ένας, είτε ο άλλος για φέτος, ο Ντάργουιν μπορεί από Νοέμβρη μήνα ν' αφήσει πίσω τον περσινό εαυτό του!

Έχει ήδη 12 γκολ και 9 ασίστ σε 23 παιχνίδια, τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με την «σελέστε» μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η συμμετοχή του σε τέρματα, προφανώς, έφτασε αθροιστικά στα 21 γκολ. Μάλιστα, αν θέλουμε ν' απομονώσουμε και όσα καταφέρνει επί εποχής Μπιέλσα στην Ουρουγουάη, εκεί έχει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 6 αναμετρήσεις!

Αν καταφέρει να συμμετέχει στο σκοράρισμα για τη Λίβερπουλ άλλες δυο φορές, τότε θα έχει ήδη ισοφαρίσει την επίδοση που είχε καταγράψει την περασμένη σεζόν, στην πρώτη του χρονιά με την κόκκινη φανέλα! Και γιατί όχι... γκολ και «σερβίρισμα» στο ντέρμπι με τη Σίτι στο Etihad; Για όλα είναι ικανός πλέον!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης