«Μέσα στο Ολντ Τράφορντ»: Τρία γκολ οι άνδρες, τόσα και οι γυναίκες και… πικάρισμα στη Γιουνάιτεντ!

Τρία γκολ οι άνδρες σε επίπεδο Premier League, άλλα τόσα και οι γυναίκες, κυρίαρχη η Σίτι στο Μάντσεστερ και τρομερό πικάρισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι εξηγείται και το «Manchester is blue», το οποίο μονοπωλεί παντού στις αναρτήσεις των «γαλάζιων»!  



«Μέσα στο Ολντ Τράφορντ»: Τρία γκολ οι άνδρες, τόσα και οι γυναίκες και… πικάρισμα στη Γιουνάιτεντ!

Θα αργήσουν πολύ να λησμονήσουν όσα έχουν ζήσει σε διάστημα ενός μήνα οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι δεδομένο. Διότι μιλάμε για «συμπολίτες» και η νίκη του ενός απέναντι στον άλλον, πάντα έχει διαφορετική και ιδιαίτερη σημασία.

Πριν από περίπου 30 ημέρες, η αρχή έγινε στο «Ολντ Τράφορντ» και την Premier League, με το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα να επικρατεί με χαρακτηριστική ευκολία κόντρα σε αυτό του Έρικ Τεν Χαγκ.

Τρία γκολ, εντυπωσιακή εμφάνιση, σκόρερ δις ο Έρλινγκ Χάαλαντ και «εκδίκηση» για την περσινή ήττα με 2-1, σε ένα κυριαρχικό παιχνίδι των «πολιτών» στο «Ολντ Τράφορντ».

 

Πλέον, η ιστορία επαναλήφθηκε και σε γυναικείο επίπεδο, με τα κορίτσια της Σίτι να «γράφουν» ιστορία, καθώς επικράτησαν για πρώτη φορά στο εν λόγω γήπεδο ιστορικά, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

 

Σπουδαία νίκη, με 3-1 ως τελικό αποτέλεσμα, σε ένα ματς που ολοκλήρωσαν με λιγότερη παίκτρια, αλλά διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Πώς λοιπόν ο κόσμος τους να μην είναι ενθουσιασμένος;

Για αυτό και η ανάρτηση των «γαλάζιων» έχει σύνθημα… «Manchester is blue»!

Δημήτρης Μανάκος