Ανακοινώσεις, τιμές εισιτηρίων και ματς από… ταινία τον Φεβρουάριο: Tι συνέβη στο Άκρινγκτον – Ρέξαμ; (vid)

Τρομερή ιστορία στη League Two, με αφορμή την αναμέτρηση της Άκρινγκτον με τη Ρέξαμ και την εκδρομή φίλων των Ουαλών στο «Wham Stadium». Παράπονα των φιλοξενούμενων για την τιμή και απίθανη αντίδραση της διοίκησής τους, για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.  



Ανακοινώσεις, τιμές εισιτηρίων και ματς από… ταινία τον Φεβρουάριο: Tι συνέβη στο Άκρινγκτον – Ρέξαμ; (vid)

Δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι του Σαββατοκύριακου που παρήλθε για τη Ρέξαμ, με τους Ουαλούς να ταξιδεύουν στην έδρα της Άκρινγκτον και να ηττώνται με 2-0, παράγοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους, μετά την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ωστόσο, εξαιρώντας το ματς και την εικόνα της αναμέτρησης, το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης ήταν το παρασκήνιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι εκατέροθεν ανακοινώσεις και η προτροπή της Ρέξαμ, για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

 

Τι συνέβη λοιπόν; Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς, η Άκρινγκτον έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια θα είναι πιο ακριβά από ό,τι αναμενόταν. Η προβλεπόμενη διαφορά θα ήταν πέντε λίρες, με συνέπεια αυτό να αποτρέψει φίλους της Ρέξαμ να κάνουν το ταξίδι και να βρεθούν στο «Wham Stadium».

Η διοίκηση των γηπεδούχων διέψευσε πως αυτό κατέστη γνωστό τόσο… αργά, προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, τη στιγμή που οι ιθύνοντες των Ουαλών, αποφάσισαν να δράσουν με τον ίδιο τρόπο, αλλά με αντιστρόφως ανάλογο αποτέλεσμα. Τι αποφάσισαν λοιπόν; Πως στο επικείμενο, μεταξύ τους παιχνίδι, τον Φεβρουάριο του 2024, η τιμή του εισιτηρίου θα είναι πέντε λίρες φθηνότερη!

Στόχος; Να αναδειχθεί η διαφορά μεταξύ των δύο club και να ταξιδέψουν ευκολότερα οι φίλοι της Άκρινγκτον στο «Racecourse Ground».

 

Δημήτρης Μανάκος