«Θα γίνει... κόλαση με όσα μπορεί να συμβούν στη Σίτι»!

Ο ασκός του Αιόλου έχει ήδη ανοίξει και πλέον η Πρέμιερ δείχνει αμείλικτη. Γι' αυτό και όσα κυκλοφορούν πια, κυρίως για την Μάντσεστερ Σίτι και την πιθανή βαρύτατη τιμωρία της, αναφέρουν πως θα γίνει... κόλαση το σκηνικό, με όσα ενδεχομένως κληθεί ν' αντιμετωπίσει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα για τις παραβάσεις στα οικονομικά!  «Θα γίνει... κόλαση με όσα μπορεί να συμβούν στη Σίτι»!

Αν η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών για μια συγκεκριμένη κατηγορία, έπειτα από το «κυνήγι» που της έκαναν οι Μπέρνλι και Λιντς για την τριετία 2020-2023, οι 100+ κατηγορίες με τις οποίες έχει επιβαρυνθεί η Μάντσεστερ Σίτι, προκαλούν τρόμο...

Ίσως, βέβαια, αυτό το συναίσθημα να μην τους Άραβες που κατέχουν τις μετοχές του club, ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχει πλέον τέτοια εκτίμηση για την εξέλιξη των πραγμάτων, που ο κόσμος περιμένει ανάλογα αυστηρή τιμωρία και προς τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Η Sun αναφέρει ότι στη Σίτι έχουν δεχθεί προειδοποίηση πως ίσως τελικά μέσα στο 2024 να δεχθούν την «καμπάνα», με την οποία θα γίνει... κόλαση το σκηνικό στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή, ανησυχία θα πρέπει να υπάρχει και στην Τσέλσι, που επίσης βρίσκεται υπό διερεύνηση για ατασθαλείες του Ρομάν Αμπράμοβιτς και ποσά που περνούσαν στα ταμεία της ομάδας από τις offshore του Ρώσου μεγιστάνα και πρώην ιδιοκτήτη των «μπλε».

Κώστας Ζάλιαρης