«Εμείς πέσαμε, θα πάρουμε και εσάς μαζί μας!» - Μπορεί να φτάσει μέχρι και στο -19 η τιμωρία της Έβερτον!

Μπορεί η Έβερτον να δέχθηκε αφαίρεση 10 βαθμών και να έφτασε στην 19η θέση της Premier League, όμως η υπόθεση δεν σταματά εδώ. Και αυτό διότι, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, το -10 μπορεί να γίνει μέχρι και… -19!



«Εμείς πέσαμε, θα πάρουμε και εσάς μαζί μας!» - Μπορεί να φτάσει μέχρι και στο -19 η τιμωρία της Έβερτον!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κυλούν οι τελευταίες ώρες για την Έβερτον, με την ομάδα του Σον Ντάις να βλέπει την Premier League να την τιμωρεί με -10 βαθμούς και να φτάνει στην 19η θέση της κατάταξης, σε ισοβαθμία με την «ουραγό» Μπέρνλι.

Τα «ζαχαρωτά» χαρακτήρισαν άδικη και σκληρή την τιμωρία που τους υποβλήθηκε, όμως η αλήθεια είναι πως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί για την Έβερτον, καθώς αισίως «κυκλοφορεί» και ένα χειρότερο σενάριο.

Ποιο είναι αυτό; Να δεχθεί η ομάδα ακόμη εννέα βαθμούς αφαίρεση, πράγμα που αν συμβεί θα οφείλεται σε ομάδες που έχουν άμεση εμπλοκή με την υπόθεση, εξαιτίας του υποβιβασμού τους. Συζητάμε δηλαδή για τη Λέστερ, τη Λιντς και τη Σαουθάμπτον.

Αν λοιπόν αυτές οι τρεις ομάδες κριθεί πως πρέπει να λάβουν αποζημίωση, η Έβερτον θα τιμωρηθεί με -9 βαθμούς ακόμη, πράγμα που σημαίνει πως θα φτάσει στο -5, γεγονός που θα καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολη την παραμονή της στην κατηγορία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το κεφάλαιο «Έβερτον – τιμωρίες», δεν έχει κλείσει ακόμη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος