Μήπως τελικά ο Τρίπιερ είχε δίκιο όταν θύμιζε στους οπαδούς τους τραυματισμούς της Νιούκαστλ; (vid)

Η λίστα του ιατρικού δελτίου είναι όντως γεμάτη ονόματα. Είναι, αυτός, ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που η Νιούκαστλ ανά διαστήματα καλείται να λύσει προβλήματα που την ταλαιπωρούν σοβαρά; Τελικά, μήπως ο Τρίπιερ είχε δίκιο μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ;  



Μήπως τελικά ο Τρίπιερ είχε δίκιο όταν θύμιζε στους οπαδούς τους τραυματισμούς της Νιούκαστλ; (vid)

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Vitality Stadium, ο Άγγλος φουλ μπακ της ομάδας του Έντι Χάου άνοιξε έντονο διάλογο με τους οπαδούς.

«Καταλαβαίνετε πόσους τραυματίες έχουμε;», ρωτούσε, έχοντας εκνευριστεί από τις αποδοκιμασίες και τις έντονες φωνές που προκλήθηκαν μετά το κάκιστο αποτέλεσμα από μια ομάδα που παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Οι «καρακάξες» οδηγήθηκαν στην διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων με δύο απανωτές ήττες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ και η αλήθεια είναι πως ίσως χρειάζονταν αυτό το μικρό κενό.

Σε αυτό το διάλειμμα, ο κόουτς της Νιούκαστλ μετρά 12 απουσίες! Ο αριθμός είναι απίστευτος και τα ονόματα των απόντων είναι τέτοια που εύκολα καταλαβαίνει κανείς το πρόβλημα...

Ο Κάλουμ Γουίλσον με μυϊκό τραυματισμό ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε στη λίστα, στην οποία υπήρχαν οι:

Σβεν Μπότμαν (γόνατο)

Μιγκέλ Αλμιρόν (μυϊκό)

Αλεκσάντερ Ίσακ (βουβωνική χώρα)

Νταν Μπερν (μέση)

Τζέικομπ Μέρφι (ώμος)

Έλιοτ Άντερσον (μέση)

Χάρβεϊ Μπαρνς (αστράγαλος)

Χαβιέρ Μανκίγιο (βουβωνική χώρα)

Ματ Τάργκετ (μυϊκό)

Σε αυτούς προστίθενται και ο Σάντρο Τονάλι που έχει απαγόρευση συμμετοχής μετά το σκάνδαλο με την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ, ο Λιούις Χολ δεν είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς με την Τσέλσι, αφού ανήκει ακόμα εκεί και είναι δανεικός.

Σαν πολλά να μαζεύτηκαν τελικά...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης