Οι δηλώσεις του Σανέ το 2016, φανερώνουν αν προτιμά Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι!

Μόνιμο θέμα συζήτησης στο «Νησί» ποια ομάδα εκ των Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι προτιμά ο Λιρόι Σανέ. Η απάντηση – σύμφωνα με τους Άγγλους – δόθηκε το 2016. Και ας ήρθε εν τέλει… κόντρα στην επιλογή του!



Οι δηλώσεις του Σανέ το 2016, φανερώνουν αν προτιμά Λίβερπουλ ή Μάντσεστερ Σίτι!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το ζήτημα της επιστροφής του Λιρόι Σανέ στην Αγγλία, με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι να φημολογείται πως ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

Ουδείς γνωρίζει αν υπάρχει φαβορί στην εν λόγω μονομαχία, αλλά οι Άγγλοι κάθισαν να βρουν, έψαξαν, αναζήτησαν κάποια… σημάδια και κατέληξαν στο γεγονός πως ενδεχομένως, ο Γερμανός θα θέλει περισσότερο να δουλέψει με τον Γιούργκεν Κλοπ, παρά και πάλι με τον Πεπ.

Ο λόγος; Διότι πριν από επτά χρόνια, προτού ο Σανέ επιλέξει τους «πολίτες», είχε συνομιλήσει με τον Γιούργκεν Κλοπ και εν συνεχεία δήλωσε τα εξής:

«Ναι, είχα μιλήσει με τη Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν με ήθελε, μου μιλούσε, πριν αποφασίσω να πάω στη Σίτι. Είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ντόρτμουντ. Τον συνάντησα εκεί. Είναι καλός άνθρωπος, ωραίος τύπος. Έχει κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά στη Λίβερπουλ.»

Μετά από αυτό, οι Άγγλοι προσθέτουν στην «εξίσωση» και τον λόγο αποχώρησης του Σανέ από τους «γαλάζιους». Ήταν ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής. Θεωρούν πως στη Λίβερπουλ, αν αποχωρήσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, θα είναι βασικός. Γιατί λοιπόν να μην την επιλέξει;

Δημήτρης Μανάκος