Η Γιουνάιτεντ ανάσανε με Μπρούνο και Λίντελοφ, αλλά η επίθεση εκτίθεται ξανά...

Ο Τεν Χαγκ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφεραν να βρεθούν στη διακοπή των πρωταθλημάτων με δυο διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ προκειμένου να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση, ωστόσο, τα ονόματα των σκόρερ συνεχίζουν να εκθέτουν τους επιθετικούς του συλλόγου... Τεράστια η διαφορά με τα υπόλοιπα μεγάλα κλαμπ.  



Η Γιουνάιτεντ ανάσανε με Μπρούνο και Λίντελοφ, αλλά η επίθεση εκτίθεται ξανά...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν από το τελευταίο διάλειμμα του 2023 για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, πέρασαν από την έδρα της Φούλαμ με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 90ο λεπτό, ενώ, επιβλήθηκαν της Λούτον στο «Ολντ Τράφορντ» με γκολ που σημείωσε ο Λίντελοφ.

Ένας χαφ κι ένας μέσος. Η κουβέντα για τον Φερνάντες προφανώς είναι πολύ διαφορετική, αφού στη δική του εποχή στην Πρέμιερ ουδείς από τους συμπαίκτες του μπορεί να τον πλησιάσει στο κομμάτι της συμμετοχής στα γκολ. Ωστόσο, όσο κι αν ο Χόιλουντ βρήκε δις δίχτυα και στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πάλι εντός συνόρων δεν καταφέρνει να προσφέρει το ίδιο.

Συγκρίνοντας τις τριπλέτες της επίθεσης στους Big-6 του κορυφαίου πρωταθλήματος, η διαφορά είναι χαοτική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πάρει απολύτως τίποτα από τους δικούς της ποδοσφαιριστές που η δουλειά τους είναι να στείλουν την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας, παίζοντας στη γραμμή κρούσης.

Οι Ράσφορντ, Χόιλουντ και Άντονι έχουν πετύχει συνολικά... 1 γκολ! Κι αυτό ήταν του Άγγλου, στην ήττα (3-1) των «κόκκινων διαβόλων» στο «Έμιρεϊτς» για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Οι υπόλοιπες τριπλέτες που εξετάζονται έχουν ξεφύγει πάρα πολύ από αυτή την παντελώς αδιάφορη επίδοση των παικτών του Τεν Χαγκ...

Μάντσεστερ Σίτι

Φόντεν – Χάαλαντ – Άλβαρες 20 γκολ

Λίβερπουλ

Νούνιες – Σαλάχ – Ζότα 18 γκολ

Τότεναμ

Σον – Μάντισον – Κουλουσέφσκι 14 γκολ

Τσέλσι

Τζάκσον – Πάλμερ – Στέρλινγκ 14 γκολ

Άρσεναλ

Μαρτινέλι – Σάκα -Ενκέτια 10 γκολ

 

Κώστας Ζάλιαρης