Αν το Football Manager λέει αλήθεια, η Γιουνάιτεντ «μισεί» τον Γκρίνγουντ και αυτός την… Premier League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, σύμφωνα με τη νέα εκδοχή του Football Manager. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο Μέισον Γκρίνγουντ. Την ίδια ώρα, τα συναισθήματα είναι ανάλογα και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως νιώθει το ίδιο για ολόκληρη την Premier League.



Αν το Football Manager λέει αλήθεια, η Γιουνάιτεντ «μισεί» τον Γκρίνγουντ και αυτός την… Premier League!

Είναι δεδομένο πως ο Μέισον Γκρίνγουντ θα αγωνιστεί ξανά πολύ δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έγινε προφανές από το καλοκαίρι, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό στη Χετάφε, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δηλώσει στη συνέχεια πως πάρθηκε η σωστή απόφαση και για τις δύο πλευρές.

Η αλήθεια είναι πως φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τον Άγγλο επιθετικό στο «Ολντ Τράφορντ», γεγονός που αναδεικνύει και με τον δικό του, μοναδικό τρόπο το Football Manager.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως αν αναζητήσει κανείς τους πιο «μισητούς» ποδοσφαιριστές στα δεδομένα της αγγλικής ομάδας, θα συναντήσει το όνομα του Μέισον Γκρίνγουντ, πράγμα που δικαιολογείται και από την αντίδραση των υπαλλήλων του club, στο άκουσμα μίας ενδεχόμενης επιστροφής.

Την ίδια ώρα, ο Γκρίνγουντ δεν έχει ως προτίμηση στο παιχνίδι να αγωνιστεί στην Premier League με άλλη ομάδα. Συνεπώς, από τη στιγμή που δεν θα παίξει ξανά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα γυρίσει καν στην Αγγλία, για άλλον σύλλογο. Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον…

Δημήτρης Μανάκος