«Εσείς τι θα κάνατε;» - Οι δύο λόγοι που η UEFA θέλει την Αλ Νασρ στο επόμενο Champions League!

Είναι ένα από τα τρία πιο δημοφιλή club στον κόσμο. Διαθέτει στο ρόστερ της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μήπως με αυτά τα δύο «όπλα», η Αλ Νασρ θα είναι πράγματι στο Champions League 2024-25;



«Εσείς τι θα κάνατε;» - Οι δύο λόγοι που η UEFA θέλει την Αλ Νασρ στο επόμενο Champions League!

«Σοκ» έχουν προκαλέσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία, που θέλουν την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο να συμμετέχει στο Champions League.

Διότι ναι μεν, μεταξύ μας μπορεί να συζητάγαμε πως πρόκειται για ένα σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, σε μερικά χρόνια από τώρα, αν εξακολουθήσουν ηχηρά ονόματα να αλλάζουν… Ήπειρο, αλλά πλέον, αυτό παίρνει ρεαλιστικό χαρακτήρα.

Πώς προέκυψε λοιπόν αυτό το δημοσίευμα; Ένας δημοσιογράφος από τη Σαουδική Αραβία, υποστηρίζει πως πράγματι η Αλ Νασρ έχει σοβαρές πιθανότητες να συμμετάσχει στο Champions League του 2024-25. Για ποιον λόγο;

Για δύο διαφορετικούς. Ο πρώτος αφορά τη δημοφιλία του club σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς η Αλ Νασρ μοιάζει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα τρία πιο δημοφιλή club παγκοσμίως, έχοντας παράλληλα και υποστηρικτές στην Ευρώπη.

Ο δεύτερος σχετίζεται άμεσα με τον απόλυτο σούπερ σταρ της, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ο πρώτος που κέρδισε τον θεσμό σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, έχει καταγράψει τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League και με 140 γκολ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης ιστορικά.

Η UEFA τον θέλει πίσω. Και ο μοναδικός τρόπος είναι να δώσει ένα εισιτήριο στην Αλ Νασρ. Λέτε;

Δημήτρης Μανάκος