Μετάνιωσε ο πρώτος: Το ακραίο σενάριο που στέλνει Καζεμίρο στην Αλ Χιλάλ και Νέβες στο… Champions League!

Έφυγε από την Αγγλία και τη Γουλβς πριν από λιγότερο από 100 ημέρες και τώρα θέλει να επιστρέψει. Και υπάρχει ήδη ομάδα που τον θέλει. Η Νιούκαστλ σκέφτεται να πάρει τον Ρούμπεν Νέβες και εκείνος ονειρεύεται το… Champions League, σε μία εξέλιξη που ενδεχομένως επηρεάζει και τον Καζεμίρο!



Μετάνιωσε ο πρώτος: Το ακραίο σενάριο που στέλνει Καζεμίρο στην Αλ Χιλάλ και Νέβες στο… Champions League!

Πολλοί θεωρούσαν πως η επιλογή της μετακίνησης στη Σαουδική Αραβία ήταν λανθασμένη και έμενε να δούμε αν η εν λόγω λογική ήταν σωστή. Διότι αν κρίνουμε από την περίπτωση του Ρούμπεν Νέβες, μάλλον ήταν…

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον πρώην αρχηγό της Γουλβς; Αποχώρησε το καλοκαίρι για να μετακινηθεί στην Αλ Χιλάλ, έχει αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία, αλλά σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, θέλει να επιστρέψει στην Premier League, με προφανώς λιγότερα χρήματα.

Προς το παρόν, η Γουλβς δεν έχει συμπεριληφθεί στα εν λόγω σενάρια, αλλά υπάρχει μία άλλη ομάδα που θα ήθελε να εντάξει τον Ρούμπεν Νέβες στο δυναμικό της. Ο λόγος για τη Νιούκαστλ.

Ο ίδιος είναι θετικός τόσο στο ενδεχόμενο δανεισμού, όσο και σε αυτό της μεταγραφής και μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης… Μίας υπόθεσης που μοιάζει να επηρεάζει και τον Καζεμίρο, καθώς αν φύγει ο Νέβες, ο Βραζιλιάνος μέσος της Γιουνάιτεντ θα απασχολήσει τους Σαουδάραβες!

Δημήτρης Μανάκος