Κυρίες και κύριοι, έχουμε ανοιχτό πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Με απόσταση μόλις τριών βαθμών χωρίζονται ο 1ος με τον 5ο στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ στη διακοπή του Νοεμβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αυτή τη στιγμή είναι ορθάνοιχτο!  



Κυρίες και κύριοι, έχουμε ανοιχτό πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Θα μπορούσε να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Βέβαια, στη συνέχιση της διαδρομής μέχρι το φινάλε, κάποιοι θα φανούν πιο συνεπείς στα θετικά αποτελέσματα, κάποιοι θα μείνουν πιο πίσω και ενδεχομένως να ξεχωρίσει κάποιος που θα πορεύεται μόνος του.

Βέβαια, αυτό που θα επιθυμούσαν όλοι, θα ήταν να παραμείνει έτσι η κατάσταση και στο άμεσο μέλλον, ώστε η κορυφαία Λίγκα να διατηρήσει τρομερό ενδιαφέρον και να παρουσιάσει μια κατάσταση που η αλήθεια είναι ότι σπάνια πλέον την βλέπουμε στην Πρέμιερ.

Η Σίτι έμεινε απλά στο +1 από την Λίβερπουλ μετά το 4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», οι «κόκκινοι» εκμεταλλεύονται στο 100% το «Άνφιλντ» πανηγυρίζοντας μόνο νίκες, ενώ, ισόβαθμοι με το κλαμπ του λιμανιού είναι οι «κανονιέρηδες» του Αρτέτα!

Πιο πίσω η Τότεναμ του Ποστέκογλου στο -2 από την κορυφή παρά τα δύο πιο πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματά της, η Άστον Βίλα έχει μπει στην εξίσωση με τους 25 βαθμούς, ενώ, την πρώτη 6άδα συμπληρώνει η Γιουνάιτεντ, που όμως έχει δει την «ψαλίδα» από την πρώτη θέση να έχει ανοίξει.

Όπως και να 'χει, έχουμε πρωτάθλημα! Καί είναι ορθάνοιχτο! Και είναι πανέμορφο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης