Κόουλ Πάλμερ: Ετών 21 με το πιο κρύο αίμα... (vid)

Κρίσιμο πέναλτι, στο 95ο λεπτό, απέναντι στην πρώην ομάδα του, για να χαρίσει βαθμό στον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Και το έκανε να φαίνεται πέναλτι... προπόνησης. Ο Κόουλ Πάλμερ αποδεικνύει πως έχει τρομερά κρύο αίμα, παρά την νεαρή του ηλικία και η Τσέλσι δικαιώνεται στο έπακρο για την απόκτησή του, το φετινό καλοκαίρι.  



Κόουλ Πάλμερ: Ετών 21 με το πιο κρύο αίμα... (vid)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετά και το μαγικό ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι (4-4), έχει το 4/4 από την άσπρη βούλα! Και μάλιστα, όλα είχαν τη δική τους σημασία, με τρία εξ αυτών να σημειώνονται σε ντέρμπι για τους «μπλε», ενώ το άλλο ολοκλήρωσε μια ανατροπή εκτός έδρας!

Ο Ποτσετίνο εκτιμά όλο και περισσότερο τον Πάλμερ, τον συμπεριλαμβάνει στα βασικά του πλάνα, τον πιστεύει τρομερά και ο ποδοσφαιριστής δείχνει στο γήπεδο γιατί ο Αργεντινός τεχνικός δικαίως τον υπολογίζει, αλλά και περιμένει ακόμα περισσότερα από εκείνον.

Πριν από το ντέρμπι με την Σίτι, όπου σκόραρε στο 95ο λεπτό μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπρόγια, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 4-4, ο Πάλμερ είχε βρει δίχτυα με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Τότεναμ ισοφαρίζοντας προσωρινά, πριν από την μεγάλη ανατροπή της Τσέλσι.

Ακόμα νωρίτερα, είχε σκοράρει στο πρώτο πολύ καλό ημίχρονο απέναντι στην Άρσεναλ, ενώ, είχε οδηγήσει στην ανατροπή κόντρα στην Μπέρνλι γράφοντας το 2-1, προτού πετύχουν άλλα δυο τέρματα οι συμπαίκτες του.

Στα τελευταία λεπτά του φοβερού παιχνιδιού της Κυριακής στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προσπάθησε να... κατασκοπεύσει και τους πρώην συμπαίκτες του για μια εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Χάαλαντ τον κατάλαβε και τον έδιωξε γελώντας!

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης