Οι Άγγλοι εκθειάζουν τον Πεπ και… κρίνουν τον Ποτσετίνο: «Δεν του έδωσε το χέρι!» (vid)

Το ντέρμπι ήταν επικό, Πεπ και Ποτσετίνο έκαναν ό,τι μπορούσαν για να το πάρουν και η Premier League είδε το προϊόν της να διαφημίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ότι όμως δεν υπήρξε στο φινάλε χειραψία μεταξύ τους, σχολιάστηκε έντονα…



Οι Άγγλοι εκθειάζουν τον Πεπ και… κρίνουν τον Ποτσετίνο: «Δεν του έδωσε το χέρι!» (vid)

Δεν υπήρξε χειραψία μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τους Άγγλους να εκθειάζουν τον Καταλανό και να μιλούν σε βάρος του προπονητή της Τσέλσι.

Για ποιον λόγο το κάνουν αυτό; Διότι επί της ουσίας, το να μην υπάρξει χειραψία μεταξύ τους αποτέλεσε επιλογή του coach των Λονδρέζων, ο οποίος με τη λήξη της συνάντησης, αποφάσισε να τρέξει να διαμαρτυρηθεί προς τον Τέιλορ.

Κάπως έτσι, ο Πεπ έφυγε προς τα αποδυτήρια και οι δυο τους δεν έδωσαν τα χέρια μετά το τέλος του κορυφαίου φετινού παιχνιδιού της Premier League.

Λίγα λεπτά μετά πάντως, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δεν έδειξε να κρατά «κακία» στον «Ποτς». Εκθείασε την Τσέλσι για την αναμέτρηση που παρακολουθήσαμε και χαρακτήρισε το ενενηντάλεπτο που παρήλθε, διαφήμιση για την Premier League!

Δημήτρης Μανάκος