Ο Κάραγκερ είπε πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Χάαλαντ και οι φίλοι της Σίτι εκνευρίστηκαν!

Τρομερό ματς παρακολουθούμε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο 2-2 Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά άπαντες ασχολούνται με τον Τζέιμι Κάραγκερ και όσα είπε για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του Μαρκ Κουκουρέγια και υπέρ του Έρλινγκ Χάαλαντ.



Ο Κάραγκερ είπε πως δεν υπάρχει πέναλτι στον Χάαλαντ και οι φίλοι της Σίτι εκνευρίστηκαν!

Η αλήθεια είναι πως τα έχει όλα το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Προβάδισμα με αμφισβητούμενο πέναλτι, παράπονα για τη διαιτησία, ανατροπή του σκορ, έξαλλους πανηγυρισμούς, τρομερές ευκαιρίες και ρυθμό και τους «πολίτες» να ισοφαρίζουν στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων.

Φοβερή συνάντηση στο φινάλε της 12ης αγωνιστικής της Premier League, αλλά για κάποιον, περίεργο λόγο, πρωταγωνιστής έχει γίνει ο Τζέιμι Κάραγκερ.

Ο Άγγλος υποστήριξε πως έχει γίνει λάθος στο πέναλτι που κέρδισε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς αυτός τραβάει πρώτος, αλλά οι φίλοι της Σίτι δεν τον άφησαν δίχως… απάντηση. Και αυτό διότι μετά την ισοφάριση, άρχισαν τα tweet σε βάρος του, μιλώντας για τον τρόπο που εκφράζεται και το ότι προφανώς στεναχωρήθηκε με το γκολ του Ακάντζι.

Δημήτρης Μανάκος