«Σάλος» στην Αγγλία: Ο Τέιλορ σφύριξε στην Championship, έκανε λάθος και του δόθηκε το Τσέλσι – Σίτι! (vid)

Ο Άντονι Τέιλορ είχε τραγική απόδοση και στην Championship, αλλά στην Premier League τον εμπιστεύονται. Τόσο πολύ που μετά από μία πάρα πολύ κακή, δική του εβδομάδα, κλήθηκε να σφυρίξει στο Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι!



«Σάλος» στην Αγγλία: Ο Τέιλορ σφύριξε στην Championship, έκανε λάθος και του δόθηκε το Τσέλσι – Σίτι! (vid)

Δεν θα καταλάβουμε ποτέ πώς λειτουργεί η Premier League και η PGMOL, με τον Άντονι Τέιλορ να αποτελεί το κλασσικότερο παράδειγμα όλων, αναλογικά με το τι βίωσε την τελευταία εβδομάδα.

Στην προηγούμενη αγωνιστική της Premier League είχε υποπέσει σε πολύ σοβαρά λάθη και για τον λόγο αυτόν, πάρθηκε η απόφαση να τιμωρηθεί και να «υποβιβαστεί» στην Championship.

Σφύριξε την αναμέτρηση της Πρέστον με την Κόβεντρι και η απόδοσή του ήταν και πάλι πάρα πολύ κακή. Υπέπεσε ξανά σε σοβαρό λάθος, έδωσε ένα πέναλτι που είδε μόνο αυτός, αλλά αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία συνέπεια.

Εν αντιθέσει, γνωρίζετε τι συνέβη; Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αποτελεί τον διαιτητή του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δημήτρης Μανάκος