Δείτε Premier League, ποντάρετε στις μικρές κατηγορίες: Τέσσερις άσοι με κέρδος επί… 10!

Διαβάστε την πρόταση του England365, για τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Τέσσερις άσοι από τη League One μέχρι και τη National League, με κέρδος επί… 10,50!



Δείτε Premier League, ποντάρετε στις μικρές κατηγορίες: Τέσσερις άσοι με κέρδος επί… 10!

Επιστρέψαμε στο αγαπημένο μας Σαββατοκύριακο. Οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και κάπου εδώ, η Premier League βρίσκεται ξανά ανάμεσά μας.

Πέντε παιχνίδια έχουμε σήμερα, Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, από την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά η αλήθεια είναι πως θα στρέψουμε την προσοχή μας στις μικρότερες αγγλικές κατηγορίες.

Αυτό που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση είναι το στοίχημα και για τον λόγο αυτό, έχουμε επιλέξει τέσσερις αναμετρήσεις από τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Από τη League One δηλαδή μέχρι και τη National League.

Ξεκινάμε με τον άσο της Μπόλτον επί της Μπλάκπουλ, ποντάροντας στη φόρμα της ομάδας του Ίαν Έβατ, που φιγουράρει στην πρώτη τριάδα της κατάταξης στη League One.

Ανάλογη είναι η προσέγγισή μας και στο ματς της Πιτέρμπορο με την Κέιμπριτζ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, τρομερά ασταθής η ομάδα του Μαρκ Μπόνερ, δίχως συνέπεια στα αποτελέσματά της. Φαντάζει ιδανικός και ο άσος σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να τον προλάβετε, διότι συζητάμε για το ματς που ξεκινά νωρίτερα από τα υπόλοιπα.

Η τρίτη επιλογή μας προκύπτει από τη League Two και είναι ο άσος της Ρέξαμ απέναντι στην Τζίλιγχαμ. Στην προκειμένη περίπτωση, θα ακολουθήσουμε τη δύναμη της έδρας. Είναι πάντα έτοιμη για «μάχη» η ομάδα της Ουαλίας στο «Racecourse Ground», προέρχεται από μεγάλη «διπλό» στην έδρα της Νοτς Κάουντι και η Τζίλιγχαμ δεν πείθει τις δύο τελευταίες εβδομάδες, έχοντας και την εντός έδρας ήττα από την Κόλτσεστερ στις… αποσκευές της.

Όσον αφορά το τελευταίο ποντάρισμα; Φτάσαμε στην 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και διαλέγουμε τον άσο της Όλντερσοτ κόντρα στην Κιντερμίνστερ. Δικαιολογημένα φαβορί οι γηπεδούχοι, τους στηρίζουμε σε απόδοση μεγαλύτερη του διπλασιασμού!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

(14:00) Πιτέρμπορο – Κέιμπριτζ 1 στο 1.53

 (17:00) Μπόλτον – Μπλάκπουλ 1 στο 2.15

 (17:00) Ρέξαμ – Τζίλιγχαμ 1 στο 1.60

(17:00) Όλντερσοτ – Κιντερμίνστερ 1 στο 2.00