Βρήκε νέο τρόπο ο VAR για ν' ακυρώνονται τα γκολ: Η «συμμετοχή» του Μαγκουάιρ στέρησε το καθαρό 1-0 της Γιουνάιτεντ

Γκαρνάτσο και ΜακΤόμινεϊ βρίσκονταν σε απόλυτα φυσιολογική θέση, η Γιουνάιτεντ πίστεψε πως είχε σκοράρει, αλλά ο διαιτητής τελικά - που κλήθηκε να δει τη φάση γιατί ο VAR δεν ήθελε να πάρει την ευθύνη παρά τις γραμμές - αποφάσισε ότι ο Μαγκουάιρ που ίσως και να επηρέαζε τη φάση, ήταν εκτεθειμένος!   



Βρήκε νέο τρόπο ο VAR για ν' ακυρώνονται τα γκολ: Η «συμμετοχή» του Μαγκουάιρ στέρησε το καθαρό 1-0 της Γιουνάιτεντ

Έγινε κι αυτό! Να φωνάζει ο VAR τον διαιτητή να αποφασίσει αν είναι μια φάση οφσάιντ ή όχι! Δηλαδή για κάτι που χαράσσονται γραμμές με την τεχνολογία και η απόφαση είναι καθαρά αντικειμενική, έγινε υποκειμενική στο ματς της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θεώρησαν ότι είχαν ανοίξει το σκορ όταν από γέμισμα του Έρικσεν προς το δεύτερο δοκάρι ο Γκαρνάτσο γύρισε για τον ΜακΤόμινεϊ και έγινε το 1-0. 

Ο VAR είδε ότι ο Αργεντινός ήταν σε σωστή θέση, όμως, είδε πως ο Μαγκουάιρ πέταξε το πόδι για να προλάβει την προβολή, αν και δεν βρήκε την μπάλα. Ο VAR φώναξε τον ρέφερι να δει τη φάση και ν' αποφασίσει αν ο Άγγλος επηρέαζε κάπως την φάση και τον αντίπαλο γκολκίπερ, κάτι που τελικά αποφασίστηκε από τον διαιτητή και το γκολ δεν μέτρησε...

Τι άλλο θα δούμε πλέον... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης