Ο Τεν Χαγκ τους ξεπέρασε όλους: Πρώτο φαβορί για απόλυση στην Premier League, παρότι τον στηρίζει η Γιουνάιτεντ!

Τι και αν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην κερδίζει, τι και αν η Μπέρνλι κινδυνεύει ξεκάθαρα, τι και αν η Μπόρνμουθ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα; Και όμως, ο Έρικ Τεν Χαγκ τους ξεπέρασε όλους και αποτελεί το βασικότερο φαβορί, προκειμένου να σηματοδοτήσει την πρώτη απόλυση στη φετινή Premier League!  



Ο Τεν Χαγκ τους ξεπέρασε όλους: Πρώτο φαβορί για απόλυση στην Premier League, παρότι τον στηρίζει η Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει ξεκαθαρίσει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, στηρίζει απόλυτα τον Έρικ Τεν Χαγκ, παρά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και τις οκτώ ήττες στα πρώτα 15 ματς, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες, δεν έχουν… πειστεί απόλυτα.

Για τον λόγο αυτό, παρουσιάζουν τον Ολλανδό προπονητή ως το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του, με τον Τεν Χαγκ να ξεπερνά και τον Πολ Χέγκινμπότομ.

Για ποιον λόγο είναι περίεργο το εν λόγω στατιστικό; Διότι ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ο μοναδικός στην Premier League που δεν έχει κερδίσει και παρά ταύτα, ο Έρικ Τεν Χαγκ τον προσπέρασε στη σχετική κατάταξη.

Ακολουθεί ο Άντονι Ιραόλα της Μπόρνμουθ, παρά την πρώτη νίκη που αισίως πανηγύρισε, με την πεντάδα να συμπληρώνουν ο Βινσέντ Κομπανί της Μπέρνλι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τσέλσι, που εξακολουθεί να αμφισβητείται.

Μένει να δούμε αν θα… δικαιωθούν οι στοιχηματικές, με την εξόρμηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Φούλαμ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να μην φαντάζει ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση!

Συνοπτικά, οι αποδόσεις των στοιχηματικών για την απόλυση των βασικών υποψηφίων από την Premier League:

Έρικ Τεν Χαγκ: 1.00

Πολ Χέκινγκμποτομ: 1.50

Άντονι Ιραόλα: 10.00

Βινσέντ Κομπανί: 2.00

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο: 20.00

Δημήτρης Μανάκος