«Φταίει ξεκάθαρα αυτός»: Πώς ο Μπρούνο Φερνάντες φέρει ευθύνη για τις κλωτσιές του Άντονι στον Ντοκού;

Μεγάλη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Μπρούνο Φερνάντες, αναλογικά με την αγωνιστική του κατάσταση και τη νοοτροπία του εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό επισήμανε και ο Ίαν Ράιτ, που ξεκαθάρισε πως συμπεριφορές ανάλογες με αυτή του Άντονι, «πηγάζουν» από τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



«Φταίει ξεκάθαρα αυτός»: Πώς ο Μπρούνο Φερνάντες φέρει ευθύνη για τις κλωτσιές του Άντονι στον Ντοκού;

Η ομάδα δεν είναι καλά, οι πέντε ήττες σε 10 αναμετρήσεις της Premier League «μιλούν» από μόνες τους και όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τα αγγλικά Μέσα ασχολούνται πολύ με τον προπονητή του εκάστοτε club και τον αρχηγό του.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει κατακριθεί πολλάκις και τώρα, ήρθε η σειρά του Μπρούνο Φερνάντες, στον οποίο ασκείται πάρα πολύ μεγάλη κριτική για αρκετούς λόγους. Διότι δεν είναι μόνο το αγωνιστικό του πρόσωπο, το οποίο προφανώς και δεν είναι το πρέπον, αλλά πολύ δε περισσότερο, η συμπεριφορά του.

«Γκρινιάζει» πολύ εντός αγωνιστικού χώρου, σηκώνει διαρκώς τα χέρια του προς τους συμπαίκτες του, για να τους δείξει την ενόχλησή του, δεν σταματάει να μιλάει και… παράγει έναν εκνευρισμό. Έναν εκνευρισμό που μεταφέρεται στους υπολοίπους, με τον Άντονι να αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, να δεχθεί παρατήρηση για σκληρό μαρκάρισμα, να κλωτσήσει δις τον Ντοκού, να πάρει κίτρινη και να αισθάνεται τυχερός που δεν αποβλήθηκε!

Όλα αυτά επισήμανε ο Ίαν Ράιτ, ο οποίος θεωρεί πως η συμπεριφορά του Άντονι ξεκινά από τον Μπρούνο και επί της ουσίας, αυτός είναι ο υπεύθυνος. Τι είπε συγκεκριμένα ο Ίαν Ράιτ;

«Ο Μπρούνο μερικές φορές ξεφεύγει. Δεν είναι καλό για την ομάδα. Για παράδειγμα, ο Άντονι μπήκε στο γήπεδο με νεύρα, κλώτσησε τον Ντοκού και ο αρχηγός του δεν τον συνέτισε. Φταίει αυτός!»

Δημήτρης Μανάκος