«Χάος» στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ: O πρόεδρος ζητά 100 λίρες από 20.000 φίλους της για να την… σώσει!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Έχει προκαλέσει «σοκ» η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο οποίος ζητά χρήματα από τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να μην επιβληθεί στο club απαγόρευση μεταγραφών!



«Χάος» στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ: O πρόεδρος ζητά 100 λίρες από 20.000 φίλους της για να την… σώσει!

Μπορεί να μην ακούγεται ρεαλιστικό, μπορεί να μοιάζει υπερβολικό ή μη πραγματικό, όμως συμβαίνει στα… αλήθεια. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ αποτελεί μία από τις δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία, που αν και είναι επαγγελματική, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει.

Πέραν των αγωνιστικών της ζητημάτων όμως και της τελευταίας θέσης στην Championship, η Σέφιλντ αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά αγωνιστικά ζητήματα, τα οποία καθιστούν αμφίβολη την δυνατότητα να αγοράσει ποδοσφαιριστές και να διατηρήσει τους βαθμούς που έχει.

Τι πρότεινε λοιπόν ο ισχυρός της άνδρας, Ντεϊφόν Τσανσίρι στον κόσμο της; Να μαζέψει δύο εκατομμύρια, προκειμένου να του τα δώσει και εκείνος να σώσει το club. Πρότεινε 20.000 άτομα να δώσουν από 100 λίρες, να συγκεντρωθεί το ποσό και εν συνεχεία, δεν θα επιβληθεί «εμπάργκο» στις μεταγραφές.

«Μόνο έτσι θα σωθεί η ομάδα που αγαπάτε», είπε χαρακτηριστικά!

Δημήτρης Μανάκος