Η προφητική ατάκα του Κριστιάνο για τη Γιουνάιτεντ: «Χτίζουν χωρίς εμένα, αυτό είναι πρόβλημα για… αυτούς!»

Το «Ολντ Τράφορντ» δεν φώναξε Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σε κάθε ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Έρικ Τεν Χαγκ, τον αναπολεί. Αυτός τον άφησε να φύγει τον Νοέμβρίο του 2022. Και ένα χρόνο σχεδόν μετά, «εκείνη» η ατάκα του Πορτογάλου, έχει γίνει viral ξανά!



Η προφητική ατάκα του Κριστιάνο για τη Γιουνάιτεντ: «Χτίζουν χωρίς εμένα, αυτό είναι πρόβλημα για… αυτούς!»

Όλοι συζητούν ξανά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάθε φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει μία κακή αγωνιστική περίοδο ή ένα ολότελα αρνητικό αποτέλεσμα και έχει τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική της ηγεσία, όλοι θα θυμούνται τον Πορτογάλο.

Λιγότερος από ένας χρόνος έχει περάσει άλλωστε από τότε που ο «σούπερ σταρ» των «κόκκινων διαβόλων» έβλεπε το συμβόλαιό του να λύνεται, αφότου είχε δώσει εκείνη την περιβόητη συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν.

Σχεδόν 365 ημέρες μετά λοιπόν, πολλοί θεωρούν πως δικαιώνεται. Η τέως ομάδα του έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα, μετρά πέντε ήττες στα πρώτα 10 ματς της σεζόν, βρίσκεται στο -9 από τη Μάντσεστερ Σίτι και σε διψήφια διαφορά από την πρωτοπόρο Τότεναμ.

Ο Κριστιάνο τα είχε πει…. «Όπως έχει πει ο Πικάσο, μπορείς να καταστρέψεις και να ξεκινήσεις από την αρχή πάντα. Αν ξεκινούν από εμένα, αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα!».

Μάλλον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πρόβλημα. Εκείνος είναι στην Αλ Νασρ και είναι μία χαρά!

Δημήτρης Μανάκος