«Έτσι να με θυμάστε»: Σήμερα, να μιλήσουμε για τον… άνθρωπο Μάθιου Πέρι και αύριο να δούμε «Φιλαράκια»!

«Σοκ». Στεναχώρια. Ο άνθρωπος που μας έμαθε τι είναι «χιούμορ», να σου προκαλεί τώρα τόσο μεγάλη θλίψη. Οξύμωρο. Έτσι είναι όμως η ζωή. Απρόβλεπτη. Δεν θα ξεχάσουμε τον Μάθιου Πέρι. Ας σεβαστούμε όμως και την τελευταία του επιθυμία και από αύριο, βλέπουμε ξανά «Φιλαράκια»!



«Έτσι να με θυμάστε»: Σήμερα, να μιλήσουμε για τον… άνθρωπο Μάθιου Πέρι και αύριο να δούμε «Φιλαράκια»!

Μία γρήγορη «βόλτα» στα social media και σελίδες εντός κι εκτός Ελλάδας, αρκούν για να αντιληφθεί κανείς πόσο αγαπητός και επιδραστικός υπήρξε ο Μάθιου Πέρι.

Μέσω του ρόλου του «Τσάντλερ», από τη δημοφιλή σειρά «Friends», γνωστότερη ως «Φιλαράκια» στην Ελλάδα, έμοιαζε να έχει δημιουργήσει μία δική του «σχολή» χιούμορ. Και ο αιφνίδιος θάνατός του (28/10) στα 54 του χρόνια {αφότου βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, είδηση που έγινε γνωστή στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10)}, σκόρπισε θλίψη.

Όλοι θα τον θυμόμαστε για την εν λόγω σειρά. Μας έκανε να γελάμε, μας έμαθε τι είναι χιούμορ, καθόμασταν για να τον δούμε κάθε μεσημέρι, περιμέναμε πάντα να έρθει το επόμενο επεισόδιο, προκειμένου να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα.

Οι ατάκες του, οι εκφράσεις του, ο τρόπος που ερμήνευε θα μείνει για πάντα αλησμόνητος. Ας σεβαστούμε όμως την τελευταία του επιθυμία: να μην τον θυμόμαστε δηλαδή μόνο για αυτό. Να γνωρίσουμε τον άνθρωπο που λάτρευε και έπαιξε τένις στη ζωή του, τον άνθρωπο που ποτέ δεν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, τον άνθρωπο που βοηθούσε πάντα τους άλλους, αν του το ζητούσαν.

Αυτό είχε ζητήσει μετά τον θάνατό του. Ας το κάνουμε πράξη σήμερα. Και από αύριο, ας ανοίξουμε ξανά τηλεόραση να δούμε «Φιλαράκια»!

Δημήτρης Μανάκος