Αν επιτέλους «κουμπώσουν» τα κομμάτια, το ντέρμπι με την Σίτι θα είναι ιδανικό για τον Χόιλουντ (vids)

Στην Ευρώπη έχει καταφέρει να βρει γκολ, όχι όμως στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο Ράσμους Χόιλουντ θέλει σαν τρελός να... σπάσει το ρόδι. Το σημερινό (29/10, 17:30) ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι η ιδανική σκηνή για το πετύχει ο Δανός, με τις συμβουλές και... την σωστή τροφοδότηση του Μάρκους Ράσφοντ. 



Αν επιτέλους «κουμπώσουν» τα κομμάτια, το ντέρμπι με την Σίτι θα είναι ιδανικό για τον Χόιλουντ (vids)

Ο νεαρός επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» έχει σκοράρει απέναντι σε Μπάγερν Μονάχου και Γαλατασαράι σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκαν με ήττα για την Γιουνάιτεντ. Κόντρα στην Κοπεγχάγη, στην οποία βρίσκονται τα δύο αδέρφια του, ήρωες έγιναν οι Μαγκουάιρ και Ονάνα. 

Λίγο μετά την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με την Σίτι και ο Χόιλουντ ακόμα αναζητά το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Φυσικά, ο Τεν Χαγκ περιμένει πολλά από εκείνον μόλις καταφέρει να προσαρμοστεί απόλυτα στο παιχνίδι των συμπαικτών του, ενώ, υπάρχουν και άλλοι, πιο... παλιοί που ακόμα ψάχνουν τα πιο σταθερά πατήματά τους. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκους Ράσφορντ που φέτος σε 9 συμμετοχές έχει σκοράρει μόλις 1 φορά. Ο Τεν Χαγκ ήλπιζε με την απόκτηση του Χόιλουντ να διορθωθούν οι επιθετικές επιδόσεις της ομάδας, αφού δίχως τα γκολ και τους βαθμούς που μπορούν να φέρουν αυτά, δεν μπορεί να ελπίζει η Γιουνάιτεντ για την επίτευξη των στόχων της. 

Προς το παρόν το πρόβλημα διατηρείται, ωστόσο, όλοι φαίνεται ότι εργάζονται προς την σωστή κατεύθυνση στο συγκεκριμένο θέμα. Ή τουλάχιστον έχουν την σωστή νοοτροπία. Ο Ράσφορντ, που φυσικά γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Χόιλουντ για το κλαμπ, ανέφερε ότι είναι θέμα προσαρμογής όλων των παικτών στον τρόπο παιχνιδιού που θα τους βγαίνει πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο από κάποιο σημείο και μετά. 

«Του είπα ότι το ντέρμπι με την Σίτι είναι το ιδανικό για να καταφέρει επιτέλους ν' ανοίξει λογαριασμό στην Πρέμιερ. Μακάρι να τα καταφέρει» είπε ο Άγγλος για τον Δανό συνάδελφό του στην γραμμή κρούσης, για να προσθέσει πως: «Ανυπομονώ να πάρουμε περισσότερα παιχνίδια μαζί. Γνωρίζω ότι είναι και θέμα προσαρμογής, πρέπει να κουμπώσουν τα κομμάτια, αλλά μακάρι στο ντέρμπι να πετύχει αυτό που θέλουμε». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης