Μόνος, πρώτος: Ο Άρνολντ παρακολούθησε σίγουρα το Γουλβς – Νιούκαστλ και… πανηγύρισε!

Είναι δεδομένο πως ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα παρακολούθησε την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Γουλβς και τη Νιούκαστλ. Δεδομένα επίσης, θα είναι χαρούμενος. Ουδείς τον έφτασε, ουδείς τον προσπερνά…



Μόνος, πρώτος: Ο Άρνολντ παρακολούθησε σίγουρα το Γουλβς – Νιούκαστλ και…  πανηγύρισε!

Μπορεί το τελικό 2-2 της Γουλβς με τη Νιούκαστλ να έκανε αρκετές ομάδες που ανταγωνίζονται τις «καρακάξες» να ικανοποιηθούν με το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του Έντι Χάου δεν πήρε όλους τους διαθέσιμους βαθμούς, όμως δεδομένα, ο Αλεξάντερ Άρνολντ έχει ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενος.

Ποιος είναι αυτός; Αφορά ρεκόρ. Ένα ρεκόρ που ο ίδιος έχει καταρρίψει δύο φορές, καθώς είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League, που έχει καταφέρει δις να καταγράψει ασίστ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, από το 1992 και έπειτα.

Πιθανώς, ο Άγγλος μπακ θα παρακολούθησε το ματς των «λύκων» με τη Νιούκαστλ. Και αυτό διότι ο Κίραν Τρίπιερ μπορούσε να τον… ισοφαρίσει. Είχε ασίστ σε τέσσερα σερί ματς, έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας του που το κατορθώνει ιστορικά, τα 31 τελευταία χρόνια, αλλά το σερί έπαψε να υφίσταται.

Ο Γουίλσον δεν σκόραρε κάποιο από τα δύο γκολ του από ασίστ του Τρίπιερ και υπό αυτή τη συνθήκη, ο Αλεξάντερ Άρνολντ εξακολουθεί να κατέχει μόνος του την εν λόγω πρωτιά στην Premier League. Και μάλιστα, δύο φορές…

Δημήτρης Μανάκος