Τριάδα για κέρδος επί… έξι σε League One και League Two!

Διαβάστε την πρόταση του Big Ben, για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ξανά τριάδα, με στόχο τον… εξαπλασιασμό!  



Τριάδα για κέρδος επί… έξι σε League One και League Two!

Η 15η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας είναι πλέον προ των πυλών. Ένα Σάββατο γεμάτο μπάλα, από το οποίο φυσικά δεν θα γίνουμε σοφότεροι, αλλά θα μπορέσουμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερα συμπεράσματα, καθώς βρισκόμαστε πλέον στο 1/3 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν θα στρέψουμε την προσοχή μας αυτή τη φορά, ούτε στην κορυφή, ούτε στον «πάτο» της βαθμολογίας. Δεν θα ασχοληθούμε με το αν η Πόρτσμουθ θα επιστρέψει στις επιτυχίες ή αν η Τσέλτεναμ μπορεί να βρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, ούσα ανταγωνιστική το τελευταίο διάστημα.

Το πρώτο παιχνίδι που θα επιλέξουμε είναι η αναμέτρηση της Μπάρνσλεϊ με τη Φλίτγουντ, θεωρώντας πως οι γηπεδούχοι θα μείνουν για 5ο διαδοχικό ματς αήττητοι, πανηγυρίζοντας την δεύτερη, συνεχόμενη νίκη τους εντός έδρας.

Είναι ανώτεροι, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρούν δύο σερί νίκες απέναντι στη Φλίτγουντ και μπορεί το καλό για αυτούς να «τριτώσει».

Περνάμε στην αναμέτρηση της Μπρίστολ Ρόβερς με τη Νορθάμπτον. Ένα παιχνίδι με έντονο… ρεπορτάζ, από τη στιγμή που η διοίκηση της γηπεδούχου, πήρε την απόφαση να απολύσει τον Τζο Μπάρτον από την τεχνική ηγεσία, μερικές ημέρες μετά από εντός έδρας ισοπαλία.

Δεν έχασε, είχε να κερδίσει τέσσερα ματς, αλλά φημολογείται πως οι λόγοι της εν λόγω επιλογής δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί, αλλά αφορούσαν και ζητήματα συμπεριφοράς. Αποκάλεσε «χοντρό» τον προπονητή της Στίβενεϊτζ, Στιβ Έβανς, τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί δεν είναι αποδεκτοί και ο Μπάρτον αποχώρησε, με την Μπρίστολ Ρόβερς να παρατάσσεται στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον βοηθό του.

Δεν θα είναι απλή υπόθεση η νίκη επί της Νορθάμπτον και για τον λόγο αυτό, δεν θα πάμε με τον άσο. «Ποντάρουμε» στο G/G, σε απόδοση κοντά στο 1.70.

Τέλος, η τριάδα μας θα κλείσει με τη συνάντηση της Άκρινγκτον με την Κόλτσεστερ. Μεγάλη διαφορά ποιοτικά μεταξύ των δύο ομάδων, σε φοβερή κατάσταση η γηπεδούχος, με πέντε συνεχόμενες επικρατήσεις, ανεξαρτήτως θεσμού και έδρας.

Τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία εκτός έδρας της η φιλοξενούμενη, κοντά στον διπλασιασμό ο άσος, που φαντάζει μία εξαιρετική επιλογή.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(17:00) Μπάρνσλεϊ – Φλίτγουντ 1

(17:00) Μπρίστολ Ρόβερς – Νορθάμπτον G/G

(17:00) Άκρινγκτον – Κόλτσεστερ 1