Ο Τσιμίκας μάλλον είχε προβλέψει το γκολ του Σαλάχ και ο Αιγύπτιος του το αφιέρωσε! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ για 70 λεπτά απλά παρακολουθούσε το ματς της Λίβερπουλ με την Τουλούζ, το σχολίαζε με τον Τσιμίκα και γελούσαν παρέα, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Greek Scouser του είχε αναφέρει ότι αν έμπαινε στο ματς θα πετύχαινε γκολ. Και αυτό έκανε ο Αιγύπτιος που αμέσως γύρισε να δείξει τον «Τσίμι» στον πάγκο μόλις έγραψε το 5-1 και έγινε κορυφαίος!  



Ο Τσιμίκας μάλλον είχε προβλέψει το γκολ του Σαλάχ και ο Αιγύπτιος του το αφιέρωσε! (vid)

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ έγινε ο πρώτος σκόρερ με ομάδα της Αγγλίας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φτάνοντας στα 43 τέρματα και ξεπερνώντας πλέον τον θρυλικό, Τιερί Ανρί.

Για να συμβεί αυτό, έπρεπε να φτάσει το 90' + 3' της αναμέτρησης με την Τουλούζ το βράδυ της Πέμπτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και ο Σαλάχ να σκοράρει με το «αδύναμο» πόδι του, το δεξί, στέλνοντας την μπάλα ψηλά στην αντίπαλη εστία.

Αμέσως γύρισε να κοιτάξει και να δείξει τον Κώστα Τσιμίκα και φαίνεται ότι σε όλη την κουβέντα που είχαν πιάσει μαζί μέχρι να μπει ο «Φαραώ» στο ματς, ο Έλληνας μπακ του έλεγε ότι θα σκοράρει μόλις πατήσει το πόδι του στο χορτάρι!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης