Όσο εσείς βλέπετε Τσάμπιονς Λιγκ, στην LeagueTwo μπαίνουν αυτογκόλ… για γέλια και για κλάματα (vid)

Καλός ο Μαγκουάιρ, καλοί οι Ζεσούς και Μαρτινέλι, αλλά… όταν συμβαίνουν τέτοιες ομορφιές στα αγγλικά γήπεδα, όπως το αυτογκόλ του Γκούντμαν στο Γκρίμσμπι – Κόλτσεστερ, τα αστέρια… πάνε περίπατο!  



Όσο εσείς βλέπετε Τσάμπιονς Λιγκ, στην LeagueTwo μπαίνουν αυτογκόλ… για γέλια και για κλάματα (vid)

Ναι, ο Ονάνα πήρε όλη τη δόξα με την απόκρουση του πέναλτι στο 90’ + 8’. Ναι, ο Ζεσούς σκόραρε με απίθανο τελείωμα και γι’ αυτό ο Αρτέτα πλέον ανησυχεί για τον νέο τραυματισμό που φαίνεται ν’ αποκόμισε. Ναι, οι αγγλικές ομάδες πανηγύρισαν νίκες το βράδυ της Τρίτης και έδωσαν την σκυτάλη στις Σίτι και Νιούκαστλ για τ’ αποψινά τους ματς.

Αλλά πραγματικά, σαν τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, τίποτα! Στην LeagueTwo, την ώρα που ο κόσμος ασχολούταν κυρίως με το Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως ρίχνοντας κλεφτές ματιές και στο… Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας όπου ο Κριστιάνο έκανε τα δικά του πάλι, η Γκρίμσμπο δέχθηκε με χαρά το προβάδισμα που της χάρισε ο πορτιέρε της Κόλτσεστερ.

Ο Όουεν Γκούντμαν με τρομερή γκάφα στην προσπάθειά του να ελέγξει μια ψηλή μπαλιά μπροστά από την εστία του, τα έκανε όλα λάθος, δεν αποφάσισε ποτέ τι ακριβώς ήθελε να πράξει και πώς να σταματήσει την τροχιά προς το τέρμα, έβαλε το κεφάλι και… καταδίκασε τον εαυτό του! Όταν η ατυχία σού χτυπάει την πόρτα τόσο δυνατά, μάλλον δεν μπορείς να την αποφύγεις…

Πάντως, ο γκολκίπερ της Κόλτσεστερ θα είναι ευγνώμων προς τους συμπαίκτες του που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το τελικό 3-2 από την αναμέτρηση, ώστε να ξεχαστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα η δική του γκάφα.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης