Άγγελος Ποστέκογλου: Ο κορυφαίος των... 9 αγωνιστικών, ξεπερνώντας ονόματα με τεράστια ιστορία

Βάλτε όποιο όνομα θέλετε στο μυαλό σας από κορυφαίους προπονητές που πέρασαν από την Λίγκα. Και πάλι, δεν το κατάφεραν αυτό που έχει ως διάκριση ο Άγγελος Ποστέκογλου από το βράδυ της Δευτέρας! Ο κόουτς της Τότεναμ πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ κανείς στα χρονικά της Πρέμιερ, με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Τότεναμ! 



Άγγελος Ποστέκογλου: Ο κορυφαίος των... 9 αγωνιστικών, ξεπερνώντας ονόματα με τεράστια ιστορία

Τα «σπιρούνια» παραμένουν δίχως ήττα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όπως ακριβώς και η Άρσεναλ που κατάφερε το Σάββατο... από το πουθενά να πάρει βαθμό (2-2) στην έδρα της Τσέλσι στο ντέρμπι της πρωτεύουσας. 

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου με σχετική άνεση έφτασε στο τελικό 2-0 επί της Φούλαμ, με το δίδυμο των Σον και Μάντισον να κάνει ξανά τα δικά του και αμφότερους να βρίσκουν δίχτυα για την κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Η Τότεναμ βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 9 αγωνιστικές, βγάζει κάτι πολύ διαφορετικό και υγιές μέχρι αυτό το σημείο της σεζόν και ο... πρωτεργάτης όλου αυτού του πρότζεκτ, πέτυχε μια τρομερή διάκριση. Είναι ο καλύτερος των 9 πρώτων αγωνιστικών σε ό,τι αφορά τους προπονητές που έχουν περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ, αφού, 23 βαθμούς δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει ποτέ ξανά κανείς! 

Ούτε ο Γκους Χίντινκ την εποχή που βρισκόταν στην Τσέλσι, ούτε παλαιότερα ο Μάικ Γουόκερ, όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» της Νόριτς...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης