Κάρικ - Ρούνεϊ: Κάποτε έπαιρναν τίτλους παρέα στην Γιουνάιτεντ, τώρα κοντραρίστηκαν σε αντίπαλους πάγκους (vid)

Είναι η φυσιολογική συνέχεια της διαδρομής ενός ποδοσφαιριστή όταν αποφασίζει να γίνει προπονητής και η μοίρα του μπορεί να τον οδηγήσει σε ιδιαίτερες στιγμές, όπως αυτή που βίωσαν οι Κάρικ και Ρούνεϊ το απόγευμα του Σαββάτου. Από τις ημέρες της συνύπαρξής τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα ο ένας έπρεπε να νικήσει τον άλλον...



Κάρικ - Ρούνεϊ: Κάποτε έπαιρναν τίτλους παρέα στην Γιουνάιτεντ, τώρα κοντραρίστηκαν σε αντίπαλους πάγκους (vid)

Στο Riverside κόντρα στην «Μπόρο», ο Ρούνεϊ έκανε ντεμπούτο στην άκρη του πάγκου της Μπέρμιγχαμ, επιστρέφοντας στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την DC United στην Ουάσινγκτον. 

Κόουτς των γηπεδούχων, ο Μάικλ Κάρικ. Ασφαλώς, ήξερε και είχε δουλέψει πολύ περισσότερο την ομάδα του, σε σχέση με τον άλλοτε συμπαίκτη του, με τον οποίο πανηγύριζαν τίτλους στο «Ολντ Τράφορντ». 

Η Μίντλεσμπρο επιβλήθηκε 1-0 των «μπλε» παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη εικόνα, οι κάμερες δεν σταματούσαν ν' απαθανατίζουν τους δύο προπονητές στους πάγκους, ενώ, η περίσταση έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη με το λυπηρό συμβάν του θανάτου του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον. 

Αμφότεροι οι προπονητές τον είχαν ζήσει, τον είχαν γνωρίσει καλά και τον εκτιμούσαν τρομερά, οπότε ήταν ένα μεγάλο ψυχολογικό «χτύπημα» για εκείνους την ώρα που έπρεπε να καθοδηγήσουν τις ομάδες τους... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης