Απόδοση… 40 από το England365 με G/G και νικητές σε Championship και League One!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τις αναμετρήσεις των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, σε εξωπραγματική απόδοση!  



Απόδοση… 40 από το England365 με G/G και νικητές σε Championship και League One!

Τα Σαββατοκύριακά μας επέστρεψαν, οι μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου βρίσκονται και πάλι ανάμεσά μας και το England365 έχει βρει τρεις αναμετρήσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν σε στοιχηματισμό και… κέρδος, σε απόδοση που «αγγίζει» το 40!

Όσο εντυπωσιακό και αν ακούγεται, αυτό το Σαββατοκύριακο θα εμπιστευτούμε τρία φαβορί, επιλέγοντας όμως παράλληλα στις αναμετρήσεις τους και το G/G.

Ξεκινάμε από ένα ματς της Championship. Την αναμέτρηση της Λέστερ με τη Σουόνσι στο «Λίμπερτι», με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και να έχουν «ισοφαρίσει» το καλύτερο ξεκίνημα που έχει γίνει ποτέ ιστορικά στην κατηγορία. Θεωρούμε πως θα επικρατήσουν, αλλά οι Ουαλοί θα τους βάλουν δύσκολα, με το 2 και G/G να «πληρώνει» εξαιρετικά.

Περνάμε στην πρωτοπόρο της League One, την Πόρτσμουθ. Εξαιρετική ομάδα, μετρά έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, είναι μόνη – πρώτη στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και υποδέχεται την Καρλάιλ. Είναι φυσικά ξεκάθαρο φαβορί το σύνολο του Τζον Μουσίνο, θεωρούμε πως θα κερδίσει, αλλά αυτό δεν αναιρεί την πιθανότητα η φιλοξενούμενη να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ.

Θυμίζουμε άλλωστε πως αυτό έπραξε και στην εξόρμησή της στην έδρα της Μπόλτον, όπου μάλιστα το G/G είχε επιβεβαιωθεί από το ημίχρονο και εν τέλει επικράτησε μάλιστα με 3-1.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Όξφορντ με την Μπλάκπουλ. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, που φιγουράρουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορούν να φτάσουν στο τρίποντο, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να επιβεβαιώσουν το G/G, ακόμη και αν ηττηθούν…

Συνοπτικά, η πρόταση του England365:

Σουόνσι – Λέστερ 2 και G/G

Πόρτσμουθ – Καρλάιλ 1 και G/G

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκπουλ 1 και G/G