Το Μέρσεϊσαϊντ ξανά ενωμένο: Ο γυμναστής της Έβερτον θα τρέξει 26 Μαραθωνίους για τον καρκινοπαθή, «κόκκινο» αδερφό του!

Ο Τζακ Ντόουλινγκ, γυμναστής και ειδικός φυσικής κατάστασης της Έβερτον, θα συμμετάσχει σε 26 Μαραθωνίους σε 26 εβδομάδες προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά οργανισμό ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου, έπειτα από τη διάγνωση του αδερφού του Τομ, που είναι οπαδός της Λίβερπουλ!  



Το Μέρσεϊσαϊντ ξανά ενωμένο: Ο γυμναστής της Έβερτον θα τρέξει 26 Μαραθωνίους για τον καρκινοπαθή, «κόκκινο» αδερφό του!

Μικρή σημασία έχει το χρώμα της φανέλας και η οπαδική προτίμηση αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο προς έναν άλλον άνθρωπο και αλληλεγγύη που περιβάλλεται και προέρχεται από τεράστια αδερφική αγάπη. Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα.

Το δεύτερο, είναι πως ένας «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ, αγκαλιάζει έναν «κόκκινο» της πόλης και μαζί παλεύουν και φροντίζουν για τους συμπολίτες τους, με τρόπο που συγκινεί και που προκαλεί κύμα συμπαράστασης.

Ο 30χρονος Τζακ Ντόουλινγκ, ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του Σον Ντάις στην Έβερτον και ο αδερφός του, Τομ, διαγνώστηκε με καρκίνο του ήπατος.

Αυτό, έκανε τον Τζακ να πάρει την απόφαση να τρέξει 26 Μαραθωνίους σε 26 εβδομάδες, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να βοηθήσει οικονομικά τόσο τον αδερφό του, όσο και τον οργανισμό ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου, Macmillan Cancer Support.

Μακάρι όλοι να βρίσκουμε τέτοιες δυνάμεις να ξεπερνούμε εμπόδια και να στεκόμαστε στο πλευρό του κάθε διπλανού μας...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης