Ο Γκουαρδιόλα έλεγε στους παίκτες της Μπράιτον πως ο Ντε Τζέρμπι θα τον διαδεχθεί στη Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και τη δουλειά που έχει κάνει εκείνος στην Μπράιτον, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του Ιταλού πως ο προπονητής τους θα είναι ο επόμενος κόουτς της Σίτι! 



Ο Γκουαρδιόλα έλεγε στους παίκτες της Μπράιτον πως ο Ντε Τζέρμπι θα τον διαδεχθεί στη Σίτι!

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Καταλανός νυν κόουτς των «πολιτών» τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς τον Ιταλό συνάδελφό του για ό,τι έχει καταφέρει με τους «γλάρους», τους οποίους έχει οδηγήσει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Ντε Τζέρμπι μετά και την πρόσφατη συνάντηση με τον Κλοπ, όπου αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, αντιλαμβάνεται πως οι πιο γλυκοί καρποί των προσπαθειών του, είναι τα λόγια των κορυφαίων προπονητών της κορυφαίας Λίγκας για εκείνον. 

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ τον είχε χαρακτηρίσει εκ των κορυφαίων, ενώ, ο Πεπ τον είχε... προετοιμάσει για την γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. «Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής της Σίτι» φέρεται να έλεγε ο Γκουαρδιόλα στους παίκτες της Μπράιτον δείχνοντας τον Ντε Τζέρμπι, στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος όπου οι «πολίτες» είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο και έμειναν στο 1-1 στο Amex. 

Κώστας Ζάλιαρης