Fabrizio, ακούς; Ο μικρός φίλος της Άρσεναλ έβγαλε… αποκλειστικό για τον Τόμας Πάρτεϊ!

Τρομερή ιστορία για έναν νεαρό φίλο της Άρσεναλ, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Τόμας Πάρτεϊ, ρώτησε για τον τραυματισμό του, ενημερώθηκε για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και μοιράστηκε το νέο που είχε στα χέρια του με το Twitter!



Fabrizio, ακούς; Ο μικρός φίλος της Άρσεναλ έβγαλε… αποκλειστικό για τον Τόμας Πάρτεϊ!

Είναι γεγονός πως αν ο Τόμας Πάρτεϊ είναι καλά και υγιής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αγωνιστική κατάσταση της Άρσεναλ και για τον λόγο αυτό, διάφοροι φίλοι της ομάδας ρωτούν για τον τραυματισμό του.

Ένα χτύπημα που ξεπέρασε πλήρως, από τη στιγμή που αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, περνώντας ως αλλαγή στο ματς, ενώ εν συνεχεία αποχώρησε για τη χώρα του, όπου έπαιξε για 120 λεπτά περίπου αθροιστικά, στις ήττες της Γκάνας από Μεξικό και ΗΠΑ.

Στο φινάλε της δεύτερης συνάντησης, ένας νεαρός φίλος της Άρσεναλ, τον πλησίασε για να μιλήσουν. Ο Τόμας κάθισε μαζί του και το «παιδί» τον ρώτησε για τον τραυματισμό του, αν πονάει και αν είναι καλά.

Ο Γκανέζος χαμογέλασε και είπε πως είναι εξαιρετικά. Είναι απόλυτα διαθέσιμος και ο «μικρός» έβγαλε αποκλειστικό, που εν συνεχεία θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στο Twitter!

Δημήτρης Μανάκος